Ужгородський ром скаржиться на агресивне ставлення міліції (ФОТО, ВІДЕО)

16
2

Сьогодні трапився черговий прикрий випадок за участі ромів та міліції.

До місцевого рома - Піжу Йосипа Йосиповича, який працює вантажником на ринку «Білочка», підійшли двоє дільничих міліціонерів з міського відділу МВС. На місці пану Йосипу усно повідомили, що йому потрібно пройти до дільничого відділку за кількасот метрів. Причина – його запідозрили у побитті чоловіка. На це чоловік відповів, що у нього є свідки, які можуть підтвердити, що в час побиття він був на роботі.

Тим не менеше пана Йосипа посадили в машину і відвезли до дільничого пункту міліції за кількасот метрів (16-поверхівка). З його слів, міліціонери фізично змушували його зізнатися у побитті. Били в обличчя, хапали за шию, душили. З дільничого пункту його відвезли у міський відділ міліції, по дорозі теж продовжували бити. Відібрали телефон і окуляри. Згодом телефон віддали.

Мати постраждалого – Ірина, дізнавшись про затримання сина, який встиг їй зателефонувати, покинула вдома свою хвору матір і прибігла до міського відділу разом зі своєю меншою дочкою Іриною та невісткою Інгою. Вона розповіла, що до них з кабінету вийшов один з міліціонерів і почав кричати на них, використовуючи нецензурні слова. 

Через деякий час міліціонери визнали, що «помилково» затримали не ту людину, яку шукали.

"Прикро, що методика розкриття злочинів нашими міліонерами далека від понять «гуманність», «справедливість», «об’єктивність» – можуть і затримати безпричинно не ту людину, і фізично змушувати зізнаватися у злочинах, і не вибачатися за «прикрі» помилки", - зазначив з цього приводу голова ромської громади міста Ужгород Мирослав Горват.

 

Коментарі

R
Radvanka

Vuzdychaly by psy vonaci.

U
ungvar

А Горват как всегда в каждом говне мешалка пора бы его и престрелить за то что отмазывает уродов своих черножопых

Читайте також