Ужгородський сноубордист виграв Чемпіонат України зі сноубордингу серед студентів(ФОТО)

6
0

У вівторок 9 лютого на базі ГК «Екстрім-стиль на схилах Харківської Швейцарії по черзі стартували Кубок України I етап серед лижників, відкритий чемпіонат Харкова з гірських лиж серед аматорів, Чемпіонат України серед студентів з гірських лиж, Кубок України зі сноубордингу та Чемпіонат України зі сноубордингу серед студентів.

Змагалися сноубордерів в дисципліні паралельний слалом. Протягом 50 метрів два суперники наввипередки об'їжджали дві лінії з 15 воріт. Спортсмени представили дуже різний рівень підготовки: від швидкісної професійної їзди до повільної обережною їзди, не обійшлося і без численних падінь на розкатано віражах.

Першими серед сноубордерів-студентів були Михайло Цибеленко (Ужгородський національний університет), Максим Демиденко (Київський університет будівництва та архітектури), Олександр Гашпарович (Ужгородський національний університет).

Серед дівчат кращими стали: Ольга Федак (Національний університет біоресурсів і технологій), Оксана Дмитрів (Тернопільський національний технічний університет) та Юлія Гречин (Тернопільський економічний університет).

На змагання приїхали представники Київської, Тернопільської, Закарпатської, Полтавської, Львівської областей та міста Києва. Усього близько 130 спортсменів. Основний жар битви розвернувся між представниками Київської та Тернопільської областей

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також