Ужгородський суд обирає міру запобіжного заходу дівчині, яка скоїла ДТП в Ужгороді (Оновлено)

9
32

Саме зараз в Ужгородському міськрайоному суді проходить засідання щодо обрання міри запобіжного заходу дівчині, яка підозрюється у вчиненні ДТП з важкими наслідками.

Правоохоронці просять суд обрати міру запобіжного заходу як тримання під вартою без визначення застави.

Нагадаємо, позавчора, в Ужгороді на Словянській набережній 21-річна дівчина керуючи автівкою Porsche Cayenne виїхала на зустрічну смугу дезіткнулась з іншою автівкою Ford Focus». Чоловік з останньої отримав важкі травми.

Згодом, стало відомо, що слідчим суддею було обрано запобіжний захід дівчині у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Пропонуємо переглянути пряму трансляцію з суду:


Коментарі

Ю
ю

от тому люди помаленьку їдуть з України. І не зарплата основний чинник. А саме через те, що у нас не є правова держава, а примітивне жорстоке і дууууже багате кодло неосвічених, наглих, інколи навіть не нерозумних а тупих бандюків. За кордоном - пасти вівці це був би їх потолок у кар"єрі. У нас вони при владі....

А
Андрій

Треба покарати показово і жорстко,щоб була наука іншим мажорам,бо це вже занадто що коїться в Україні.

Д2
до 20:12

То не всі, а думка одного чи двох людей з загостреним чуством справедливості. Не перегибай. В основному люди хочуть щоб вона понесла покарання і їй не зійшло з рук. Може для тебе переляк це покарання, а люди хочуть відчувати безпеку і щоб винний поніс покарання. Навіть ті шо пишуть про кислоту (про вбивство не читав нічого, може видалили) пишуть виключно по тій причині, що хочуть бачити вже справжній суд і верховенство права. Обрали Зеленського і сподіваються на зміни. Сподіваються, що прийшов час коли відкупитись не вийде і це буде уроком іншим. Я думаю, що марно сподіваються. Вертикаль залишилась - прокуратора без змін, СБУ тільки зам виріс, те ж саме в ОДА, суди ті ж самі, поліція також ... Але людям потрібна надія, тому резонанс, тому обурення. Навіть якщо посадять її, то не тому що верховенство права, а просто мало занесли. $10к за форда + кожен день в лікарні + компенсація + адвокат + прокуратура + суд + дрібниці і того на корито вже набігло.

НН
Но нижнього iсуса

Бажаю твоiм близьким : матерi, батьковi, братовi, сестрам i особисто тобi опинитися на мiстi потерпiлого . Амiнь!

Д1
До 19.15

Дякую,ви пишете всі вбити,облити а я таким не хочу бути( БИДЛОТОЮ) Яка лиш желає насильства вже 21 століття і є інакші варіанти покарання а ви іще із 90х не вийшли.Більше я общатися не хочу.Всім здоров‘я і удачі.

Д1
до 18:45

помолися за себе, а ще ліпше почитай якусь розумну книжку - чоловіку то не допоможе, а собі можеш основательно змінити життя

.
...

Я не захищаю нікого,вона понеса покарання яке їй суд призначить,просто кажу так як я бачу а ви тут желаєте вбити побити облити кислотою,так люди пишуть?? Моліться за чоловіка йому це більш треба а не час на дурне тратите.Удачі всім

.
.

А янукович все таки був менший злодій в порівнянні з мегазлодієм порошенком, янукович пенсіонерів необкрадав, крадія пенсій ганебного петра порошенка судити і з конфіскацією награбленного майна і коштів садити падлюку порошенка довічно на НАРИ!!!!!!!! зеля-балабол САДЖАТИ парашенка з бандою коли будеш? А за пустий базар перед Народом відповідатимеш як брехлива с*ка! Хрячисько петько парашенко фуйло лалала..........парашенка на нари!. зеля непосадиш петька то петько посадить тебе! А мужику щасливого виздоровлення бажаємо і справедливого суду над винуватицею в дтп!!!

ДН
до нижнього марги

ти гнидо,напиши як тебе найти,я тя мало поправлю в мозгах,обись не захищав тут тварину сопливу

ВВ
Ви всі нелюди,Настояща БИДЛОТА

Вам всім головне,(обісрати людину з ніг до голови) стався не щасний випадок,всі пишуть за посвідчення та подивіться,в нас половина обл їздить без посвідчення,дівчина хотіла зробити аварію і покалічити людину ???? НІ. А якби хтось із вас не дай то Боже був в такій ситуації я би побачив як би вам було,круто би було коли би говорили за вас вот без посвідчення на Porsche понтуєся,вона виновата шо на Порше їздила ????? Нижче був кометарій,а якщо би був не порш вже би так не писали,в вас все асоціюється який авто,за собою дивіться,скільки повсюди аварій стається і п‘яні і насмерть,вона була тверезому стані,головне людина жива і дасть Бог вона із того вийде,а вам головне приписати дівчині 30 років строгача,ви просто (НЕ ЛЮДИ) всі хто пишуть гидоту,ніхто не хотів щоб так сталося,але давайте бути хоть трішки людьми і не писати гидоту в сторону дівчини,я не кажу що вона не виновата,і усвідомила що вона зробила,Моліться всі за життя чоловіка а не писати гидоту тут.Будьмо людьми а не ізвергами!!!

ЗХ
Закарпатський хлопець

Куда жаліти? Кого? Її треба саджати років на 30, щоб такі нахабні паскуди, не розїзжали і не понтувалися, скільки невинних людей гине із-за цих нелюдей. Поліція нічого не може зробити їм, вони їздять без посвідчень водія до першої аварії! 30 років строгача!

Д1
До 15:29

Добре сказано. Ця "правда" схожа на Ольгу, що вчора заявила, що всі такі злі - не шкодують дівчинку. https://gazeta.ua/articles/np/_znajshli-vlasnika-porsche-cayenne-scho-sprichiniv-dtp-v-uzhgorodi/909466 21-річна студентка УжНУ Іванна Костраба, котра скоїла резонансну аварію за кермом автомобіля Porsche Cayenne, не мала посвідчення водія. На місці ДТП дівчина відмовилася пред'явити вказане посвідчення співробітнникам патрульної поліції, заявивши, що "хлопець все вирішить"

П
правда

Мушу погодитися і заперечити.З другим погоджуся але камер не треба так багато.Аварія не в суді сталася і з місця аваріі ніхто не втік .тому хто винен ясно.А на рахунок дешевих автівок то ДТП в основному не з легкими а з летальними наслідками.І ще на рахунок тих хто сам заробив на машину .Думаю всі знають як іздять власники бусів як пасажирських так і вантажних.Смертники -камікадзе які іздять без правил ніби на спорткарах а не на бусах повних пасажирів.Це якраз ті що самі заробляють.До них більше відноситься Боги Доріг

Ш
Шоумен

як не прикро, але я думаю, що ЇЇ треба посадити, і надовго, як приклад для інших, таких, які дозволяють собі так жити як ця молода особа. от посадять на нари за таке 5-10 чоловік, " і ніякий хлопець не порішає", то і порядок глядиш на дорогах появиться і поліцію не треба буде, лише формально. правильно тут пишуть про балаж про зайцеву... якщо вони "порєшали", то у цьому житті все можна "порєшать". якщо йдемо у EUROPE то так і намагаймося жити і поводитись. по ЗАКОНУ !

П
правді

по твоїм словам - якщо якась неадекватна буде бігати з стволом (знятий з предохранителя - заглушка на ремінях тому доказательство) по городу не маючи документів і случайно нарушить правила користування ним і зробить тебе інвалідом на всю жизнь (дай Бог обись вижив) або просто яйця одстрелить - то ти будеш її захищати? Бо она хотіла в голуба попасти, а "НЕ СПЕЦІАЛЬНО РОЗНЕСЛА ТОБІ ЧЕРЕПУХУ НЕ ПЯНА І ТАК ДАЛІ". Нормальна формуліровка? Такі аварії не ставуться щодня. Яка була аварія аналогічна позавчора? А поза-позавчора? А нись? Каждий динь хвороє смоля з чесотков у єнному місті збивать людей без прав? при чому тут правда якщо ти брешеш? Шкода то коли комусь щось скажеш обідне, або хтось зашпотався і упав ... а це не шкода - це беспрідел. Куда було гальмувати і пропускати? Там бардюр на пів колеса і ширина дороги рівно на дві машини. Вот летить на тебе відро в такій ситуації - шо будеш робити?

G
gbnmj

свалявська циганка

ДП
до правда

Світ жорстокий? ЇЇ живу закопають? Покалічать аналогічно водія форда і залишать інвалідом на все життя? У її дітей заберуть здорового батька? В чому жорстокість? Навіть якщо посадять і компенсацію відсудять - це справедливо? Справедливо було-б якщо вона все своє життя присвятила родині чоловіка якого збила. Заробляла замість нього гроші, ходила в супермаркет, одягала і возила сім'ю на відпочинок, підтримувала жінку, рідних, возила і забирала дітей з школи, допомагала робити уроки, поступати в університет ... Замість цього її за наш рахунок відправлять читати книжки. А якщо постарається і комусь сподобається то продовжить навчання. Жорстокість зашкалює. Люди ізверги! Як в такому жорстокому світі жити? Не жий, ніхто тебе не заставляє. Єдина вимога - іншим не мішай

Н
народ

Нехай постраждалі попередять суддю ; ТІЛЬКИ ПОПРОБУЙ ПОРУШИТИ ЗАКОН.Бо у суддів посади придбані за великі гроші і люба скарга на суддю у вищі інстанції, буде судді коштувати чемодана грошей. А також попросіть інформаційної підтримки журналістів, щодо ходу судового розгляду.І не забувайте, що судді не боги і нема чого їх боятися.

ДП
До правда 14.16

Майже це пише якась родичка винуватці аварії. Кожний день на трасі зустрічаю таких відморожених на крутих тачках. Виїжають на зустрічну і не дивляться ні на знаки, ні на машини, ні на правила... Ми "Боги доріг" , всі повинні нам розступитися. Якби не летіла такого би не сталося....

П1
правда 17.06.2019 14:16

Якби це дівча, як ти висловився, було на дешевий автівці, то такої трагедії не сталось би - це по перше. На дешевих автівках ДТП, в основному, з легкими наслідками, бо люди самі собі заробили на машину та не керуються понтами, бажанням показати всім хто їде, хто тут хозяїн. По друге, саме тому, що тут Порше та "дівча", яке жодного дня у своему житті не працювало, яке навіть прав на керування транспортом не має,потреба у "камерах і зєваках" є крайня та однозначна, щоб воно не відкупилося, щоб надати розголос та унеможливити замяття справи.

В
віка

от курва малолєтня. їбалася з власником порше. і з тренерами в залі і там де дорога годинка на руці і кошильок товстий. доскакалася на хуях тепер буде бачити хто до неї в тюрму ходитиме і кому вона нафіг здалася.

П
правда

Який жорстокий світ і люди.Якби це дівча було не на Порше а на якійсь дешевшій автівці думаю камер і зєвак в залі було б менше або взагалі не було.ДТП стаються щодня і з різними наслідками але нема такого резонансу.Що не мала прав то це адмін відповідальність.НЕ СПЕЦІАЛЬНО НАІХАЛА НЕ ПЯНА І ТАК ДАЛІ.Але кожного дня досвідчені ніби водіі і з правами витворяють таке що деколи ледве встигаєш відвернути від лоб в лоб як в цій ситуаціі.Шкода і водія форда і дівчину.Треба пристібатися і всім поважати на дорозі один одного.Бо деколи хтось відволікся випадково від дороги а хтось фраєра рубає що не уступлю і фінал плачевний.Пригальмуй .пропусти і все буде добре

G
Garry

Скоро справу переквалiфiкують.

ДД
До друга

Не вплутуй сюди Бога якого немае! Шановнi ,подивиться уважно на футболку цiei s*чки-тодi одразу все стае на своi мiсця! Пiдсказка, бiлий знак , який схожий на $ !

Д
Друг

Все має бути по закону, Бог суддя!але це неможливо що твориться в цій країні ніде не почуваєш себе в безпеці

М
Місний

До Stepan батьки не давали їй автомобіль, читайте уважно, тим паче батьки разом давно не живуть.

S
Stepan

"Автомобіль є ДЖЕРЕЛОМ ПІДВИЩИНОЇ НЕБЕЗПЕКИ" - і тому БАТЬКИ (якщо вони є ВЛАСНИКАМИ автомобіля) повинні теж СІСТИ ЗА ГРАТИ, тому що ПЕРЕДАЛИ в користування автомобіль особі, яка НЕ МАЛА ПРАВО ним керувати.

ДЖ
до журналістів

Та це ж гнилий Ужгородський суд, де розглядалася справа п"яної Балажки, що двох людей убила! ЖурналІсти, принагідно,поцікавтеся скільки отримала Балажка за двох убитих прочан?

О
Опасний

Не менше тот виноватий ко дав смолям без прав сісти за апарат такий,шо при 100 жмеш,а то дале буксує...Шкода ї,і з Форда чоловіка шкода...Майте розум старші коли дітям даєте таку опасну штуку,як авто...та іщей без прав

М
М

На зону мразь .пайку хавати

В
Володимир

час нажаль назад не поверниш :( Розкіш і безнаказаність на дорогах в цьому випадку привела до цьої біди бо впневнений шо Поліція могла цьому запобігти, а це чи вчора чи позавчора чи колись ці їзди без прав... цього порше бачила!!! ..Дав би Бог шоб водій викарапкався і знову в цій чудовій сімї були посмішки і жінки і дитини і родини..

Y
yurii

Жаль девку но закон должен работать для всех

Читайте також