Ужгородський суд випустив наркоділка під заставу в 5 разів меншу, ніж вартість вилучених у нього наркотиків

9
9

Про скандальне рішення, ухвалене місцевим суддею, інформують у національній поліції Закарпаття.

Водія було затримано 15 березня з 70 грамами наркотика метамфетамін і зі зброєю – два пістолети й три десятки патронів різного калібру. Усе це полісмени виявили в авто.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Спершу фігуранта справи затримали, а далі слідчий звернувся в суд із клопотанням про арешт наркоділка. Зрештою днями Ужгородський суд випустив затриманого під заставу в 50 тисяч гривень, і це при тому, що вартість вилученого в нього метамфетаміну на чорному ринку сягає 260 тисяч гривень.

Варто зауважити, що за минулий час в обласному центрі було викрито кілька точок збуту наркотиків. Крім того, наркотичний слід виявили у кривавому вбивстві 2-х студентів з Індії.

Коментарі

М
Міла

Зрадофіли і нитіки, ви лохи і тряпки! Поки ви ниєте і нічого не робите, сидячи в інтернеті, є люди які кожного дня роблять дуже багато для своєї країни. Це роблять справжні мужики, а не тряпки!

Б
балажкам

хріняшські шльондри вон з Мукачева, ідіть гурчати на дараба з хріньом, бо послідній шофер з автопарка у вас не захоче й ноги повтирати

ДО
До останнього коментатора

Останній кнментаторе! Просто тобі скажу , іди накуй! Засунь своі коменти собі у свій тупорило-обмежений мозок.

БВ
балажок вон з міста

Люди, де побачите тих двох кур"вів балажок, плюйте їм у очі, шоби не гурчали по Мукачеву, а най ідуть собі хрінь копати у Давидково.

МЦ
модерація це по європейськи

лишній доказ того що в цієї країни не має майбутнього

НН
Нич не знаву

Всьо вірно. Мусора не будуть кусати руку, яка їх годує(а се контрабанда, нареоторгівля тощо) .Конец света уже начался.

B
betonus

Країна ідіотів, клоунів і дебілів, чим далі, тим більше диву даєшся; Балажок ніяк не осудять уже котрий рік, ще для повного абсурду відпустіть тих трьох, що індійців вбили та того що в Бичкові автомашиною хлопця забив.

P
ProRocK

Наш Суд самий гуманний суд в світі!!!! Слава Україні ... вічна слава...

П
ПрРАВДА

хахаха.

Читайте також