Ужгородський водій-порушник намагався втекти від ДАІ (ФОТО)

12
4

Нещодавно, працівники ДАІ, громадські активісти та журналісти провели вже далеко не перший рейд вулицями Ужгорода на предмет правильного паркування водіїв.

Головне, за чим дивилися правоохоронці, - порушення правил паркування. 

Першим порушникам виявилися водії, які припарковували автівки біля пішохідних переходів, а то й взагалі прямісінько на "зебрах".

Нагадаємо, згідно ПДР транспортні засоби можна ставити уздовж краю проїзджої частини за 10 м від них з обох боків. Отож, таким порушникам інспектори залишали на лобовому склі повідомлення з проханням з'явитися в ДАІ для подальшого складання протоколу, а активісти -  пам'ятку-застереження з проханням паркуватися "по-людськи".

Тим водіям, які не з’явились біля власної автівки, інспектори виписували штраф.

Звісно, що не всі водії з розуміння сприйняли подібну ініціативу громадськості: багато з них скаржилися на відсутність у місті місць для паркування, як таких. Мовляв, саме через це вони майже вимушено порушують ПДР. Один з таких порушників навіть намагався втікти від працівників ДАІ!

Натомість у пішоходів акція викликала позитивну реакцію, адже подекуди люди просто не мають змоги перейти дорогу у встановленому місці.

Фіксували правоохоронці і порушників, які паркуються впритул до автобусних зупинок, на перехрестях ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзжої частини.

Загалом, за кілька годин роботи, працівники ДАІ спільно з активістами проінспектували площу Петефі, Поштову, Народну, Дружби Народів, Корятовича, вулиці Льва Толстого і Довженка.

У результаті отримали близько 60 випадків порушень ПДР, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

ДТ
до То я був

та чогось не утік уд них?)))

1
12

пора бы их в Луганск пускай порегулируют немножко БТР ров ,да приедут дамой в памперсах...

1
12

А менты деловые на троих наверное один писать умеет...

ТЯ
То я був

Назва не правильна, то я уд ментів утікав, а я не ужгородський водій, я із Березного.

Читайте також