Ужгородський Водоканал ліквідував аварію у місті

2
2

12.03.2013 р. диспетчерскою службою КП ВУВКГ отримано інформацію від мешканців вул. Капушанська, Годинки, Достоєвського, щодо невідповідності якості води в системі.

В районі 13 години  12.03.2013р. направлено аварійну бригаду для виявлення місця і причин аварії. О 16 год. 15 хв отримано інформацію, від ремонтної  бригади , що виявлено місце прихованого витоку ( поворот  трубопроводу Д – 159 мм)

Станом на 18 годину аварію ліквідовано.

За результатами контрольних аналізів здійснених лабораторією КП ВУВКГ 13.03 та 14.03. 2013 р. після загальної промивки і дезінфекції системи вода відповідає Державним санітарним нормам .

Причини потрапляння поверхневих вод в систему водопроводу :

В даний мікрорайон вода подається за графіком. В період відсутності тиску в системі   абоненти самостійно , власними насосними станціями , (ВИКОРИСТАННЯ ЯКИХ  ЗАБОРОНЕНО БЕЗ ПОГОДЖЕННЯ з  КП ВУВКГ) здійснюють підкачку води в помешкання  . При повному спорожненні труби і присутньої вищевказаної аварійної ситуації в трубу попали поверхневі та грунтові води , (НЕ КАНАЛІЗАЦІЙНІ)  які в подальшому при підвищенні загального тиску в системі спричинили реакцію населення. 

15.03.2013 р. отримано аналізи проб взятих  14.03.2013 – Результат  - ПОВНА ВІДПОВІДНІСТЬ ДЕРЖСАНПІН .

Коментарі

П
Помстилися

Це за те, що Підгоряно за Чубірка проголосувало

С
Спостерігач

У Підгоряні вже майже добу нема води, а информації ніякої нема....

Читайте також