Ужгородський виконком просить допомоги небайдужих громадян

5
0

Новообраний член виконкому Ярослав Козич закликає активістів до спільної роботи над програмами життєдіяльності міста.

Рішенням сесії Ужгородської міської ради від 03 лютого 2014 року № 1188 Затверджено Програму економічного та соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки. 

Додатком №8 до Програми економічного та соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік затверджено Перелік цільових міських Програм, які передбачаються реалізовувати у 2014 році за рахунок всіх джерел фінансування.

Оскільки зазначені програми дістались фактично у спадщину від режиму та враховуючи положення Програми діяльності Кабінету Міністрів України, кожна з перелічених програм потребує проведення її глибокого дослідження громадськістю з метою вдосконалення, доопрацювання та виявлення критичних недоліків, що підлягають негайному усуненню, а також забезпечення раціонального використання та економії бюджетних коштів з подальшим внесенням відповідних змін до ключових актів Ужгородської міської ради.

До того ж ,як зазначає пан Козич, кожна програма фактично є основою для фінсових витрат та відповідно включена в бюджет міста. При цьому зловживання закладались зазвичай на стадї розроблення програм та подальшого передбачення їх фінансування 

Отож нарзі дуже потрібна допомога фахової  громадськості, адже 52 програми опрацювати самотужки панові Козичу не під силу.

Нижче подаємо перелік програм. 

Мукачево.net

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також