Ужгородський Євромайдан скликає студентів на 17ту вечора

8
4

Нагадаємо, сьогодні студентство міста Ужгород виступила на підтримку євроінтеграційного руху України.

Наразі стихійно утворений прямо на площі Театральній оргкомітет організував безстроковий ужгородський Євромайдан.

На площі Театральній буде розміщено декілька наметів. Планується цілодобове чергування.

На сьогоднішній вечір уже запланована культурна програма, а саме о 17.00 розпочнеться майстер-клас або про те, як слід поводитися з мілцією або про студентське самоврядування.

Орієнтовно о 19.00 розпочнеться стихійний концерт за участю ужгородських гуртів «Станція Лєнін», «Маємо Назву» та деяких інших. Всі гурти, котрі бажають долучитися до концерту, організатори просять зголошуватися у соцмережах. 

Це група Вконтакте та зустріч у мережі Фекйсбук

Також на вечір планують показ фільмів на проекторі, зокрема про студентську революції на граніті початку 90х років XXст., онлайн-трансляцію з майданів України та світу, вечір анекдотів, виступи КВН тощо. В цілому програма чітко не визначена, адже формується буквально, на ходу. До слова всі бажаючі теж можуть висовувати ідеї та побажання у соцмережах.

Всіх, хто бажає сьогодні долучитися до ужгородського Євромайдану оргкомітет просить вдягатися тепліше, брати з собою плащі, парасольки, термоси, ковдри, гітари, власні чашки, намети, прапори та іншу українську символіку тощо.

Щодо останнього, то слід наголосити, що акція є аполітичною, отож стяги політсил тут не вітаються.

Що ж до потреб організаторів, то просять потрібно організувати дерев’яні піддони для наметів, металеві бочки для розведення вогнища, дрова, власне намети, каремати, ковдри, казанки, чай. Також можна донести гітару, аби зігріватися вночі душевними піснями.  

Хто бажає, матиме змогу слідкувати за подіями через онлайн-трансляцію.

Завтра о 14.00 на площі Театральній відбудеться студентське віче. Студентів просять забезпечити максимальну підтримку через фізичну присутність, а не тільки «лайки»  у соцмережах.

Вся інформація про студентський Євромайдан в місті Ужгород тут. 

Мукачево.net 

Коментарі

Б
Бэтмен

Вам бы только пожрать!

П
прохожий

ага,поебатися тоже буде

Ж
жора

А вечеря буде???

Ж
жора

А вечеря буде???

Читайте також