Ужгородський ЄвроМайдан вимагає відкликати 3-ох нардепів-регіоналів

8
5

Мова йде про мажоритарників Василя Ковача, Михайла Ланя та Івана Бушка, які не голосували за підтримку курсу України на євроінтеграцію.

У пункті №6 ухваленої на зібранні 24 листопада резолюції учасники віче звертаємося до виборців 68, 70,73 виборчих округів з пропозицією розпочати збір підписів по відкликанню народних депутатів.


Повний текст резолюції Ужгородського ЄвроМайдану 

Європейський вибір та підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом підтримує абсолютна більшість українського суспільства, українського народу.  Адже це подає надію на те, що Україна буде цивілізованою європейською державою і ми, українці, нарешті заживемо по-людськи.

Своїм розпорядженням про призупинення (а насправді - відмовою) від Євроінтеграції Уряд Азарова цю надію нахабно у нас вкрав, водночас «пошивши у дурні» керівництво Євроспілки та очільників європейських держав. Водночас вважаємо, що вся відповідальність за зрив євроінтеграційної угоди сьогодні лежить виключно на президентові України Вікторові Януковичу.
Виходячи із зазначеного, заявляємо:

1. Ми підтверджуємо прагнення жити у Європейському Союзі;
2. Вимагаємо негайної відставки Уряду Азарова, котрий зрадив інтереси українського народу, вчинив, по суті, державну зраду;
3. Виставляємо Президенту Януковичу ультимативну вимогу: підписати 28 листопада 2013 р. у Вільнюсі Угоду про асоціацію України з Євросоюзом. В противному випадку йому буде оголошено імпічмент;
4. Вимагаємо звільнення усіх політв’язнів;
5. Вимагаємо всіх депутатів Закарпатської обласної ради та Ужгородської міської ради негайно скликати сесію, на якій засудити політику влади на зрив євроінтеграції України;
6. З огляду на те, що народні депутати Василь Ковач, Михайло Ланьо, Іван Бушко не голосували за підтримку курсу України на євроінтеграцію, чим зрадили сподівання закарпатців, які живуть у центрі Європи, увійти до сім’ї вільних європейських народів, звертаємося до виборців 68, 70,73 виборчих округів з пропозицією розпочати збір підписів по відкликанню народних депутатів.

  

Коментарі

Н
Ната

Шановний анонім! Ви все правильно говорите. Але трохи помиляєтеся. В нашій країні національного виробника вже майже не залишилося. А те,що залишилося-то все йде куди? На експорт за мізерну заробітну плату людям,які просто не мають вибору... Підтримуючи євроінтеграцію-ми намагаємося зберегти те,чого від нас ще не розікрали,не продали...Нас уже спробували тепер продати,але як бачите-ми не здаємося. І хай нам до Європи ще далеко(в сенсі культури та менталітету)-все ж вона вже й майже за крок від нас.

Т
ТИС

Най си Ужгородці рішають за своїх депутатів, виноградівчани задоволені своїм європейським депутатом. Та вто нам Сивлюсьській чиляді вирішувати, а не вам.

І
ім’я

Україна вже брала курс на ЄС після розпаду Радянського Союзу..і що отримала? єс кинув..кому ми потрібні? невже треба бути такими наївними і вірити,що ми потрібні Європі, а Європа хоче нам допомогти???...існує лише поняття "національний інтерес"..тому і потрібно з цього виходити..смішно те, що Ви дивитесь на ЄС з точки зору таких країн як Німеччина, Франція, Італія..гляньте на Румунію, Болгарію, Латвію, Литву..ці країни вже задумовуються про вихід з ЄС.. та й прогнозується розвал самого ЄС...Греція наглядний приклад..після вступу національного виробника загнітили, підприємства почали закриватись, не витримавши конкуренції..країна понабирала боргів і в результаті ДЕФОЛТ..от до чого і ми прагнемо, ГАРЯЧЕ мітингуючи на майданах за нібито "європейську" якість життя..одумайтесь

С
Серега

Сюдячи з масштабності дійства - 2 людей та пес - гейропейський вибір дійсно має "всенародну масову" підтримку

Н
Назар

Курс на Євроітеграцію був прийнятий ще 2001 році. І жодного голосування щодо - за чи проти європейського курсу НЕ БУЛО!

Читайте також