Ужгородці організувалися у підтримку української армії (ФОТО)

7
2

Нагадаємо ще у п’ятницю, 21 березня в обласному центрі стартувала акція на підтримку українських військових.

Організатором та ідейним натхненником витсупила ужгородка Вікторія Плавайко.

Всіх небайдужих організатори попросили приносити речі або продукти, які мають тривалий термін зберігання, на пункти збору в магазинах мережі «Вопак», у супермаркет «Дастор» і на «Зелений ринок» на площі Корятовича. При цьому мова йшла саме про речі, а не про гроші. 

Розпочалося все з того, що  в ужгородців виникло бажання допомогти простим курсантам, котрі проживають у Луганській, Херсонській та Донецькій областях практично в польових умовах. Фотодокази цього можете бачити вище. Саме ці реальні фото вдалося роздобути активістам від курсантів. 

Зважаючи на такі труднощі проживання, хлопців вирішили підтримати бодай чимось. Саме тому, як зазначалося вище, у різних точках міста Ужгород було розпочато збір речей та продуктів.

Перший етап акції розпочався, отже, 21 березня. Протягом двох діб проходив збір товарів , які люди віддавали в благодійність. Охочих допомогти, за словами волонтерів, булобагато. Ужгородці від маленьких діточок і  до стареньких пенсіонерів виявилися готовими піти на допомогу прикордонникам. Віддавали, хто що міг: консерви, крупи, воду та інші продукти. 

Долучилися о акції і жителі Ужгородського району. Декілька машин з їжею було зібрано з Порошкова , Оноковець, та навіть Мукачева. Все це було розподілено по ящиках та завантажено у машину. Речі були  відправлені на Донецький і Луганський загони, а саме у місця, де знаходитися курсанти .

Оскльки краяни виявили таку активність, акцію вирішили продовжити. Більше того організатори сподіваються, що надалі вона розростеться на все Закарпаття.

Наступну акцію організатори хочуть націлити виключно на Херсонську область. 

Для тих же, хто хоче долучитися до Ужгородської Ініціативи, можна звертатися за мобільним 050 847 58 68 (Вікторія)

Мукачево.net

Коментарі

В
ватник

А что же этих курсантиков не поддерживают луганские, харьковские, донецкие? Значит, видят в них не защитников, а оккупантов. И как может дальше сосуществовать вместе такие разные части Украины?

Й
Йоні

не дурний сказав,що хто не хоче годувати свою армію-годуватиме чужу. Молодці організатори!

Читайте також