Ужгородці продовжують боронити площу Народну. Цілодобово

5
18

На черговій вечірній зустрічі захисники площі Народної знову встановили нічне та денне чергування.

Площу постійно перевірятимуть громадські активісти, місцева інтелігенція та журналісти.

Завдяки сьогоднішньому чергуванню та втручанню Олександра Волосянського  вдалося відтермінувати демонтаж світильників з площі. Втім від електропостачання її, здається, вже відключили.

За інформацією Віталія Грегора обласна рада завтра планує подати до суду позов щодо відміни рішення виконкому про початок земляних робіт на площі. В підтримку позову буде подана заява про заборону проведення робіт.

Також активістами плануються подальші дії щодо захисту площі.

Мукачево.net

Коментарі

Г
гість

Яка ще місцева інтелігенція, покажіть де вона. В Ужгороді немає жодного громадського актвіста, місцевого інтелігента. Всі активісти куплені, а інтелігенти - це те бидло що згір позлазоло і тепер пхається куди вдастсься. А площу залиште у спокої, нема чим зайнятися ТАК ІДІТЬ ПРАЦЮЙТЕ. А журналістам взагалі всеодно їм аби гроші та зарплату відбити, а там чи площу знімати чи корів на пасовищі все одно.

У
ужгородець

До Незалежного: Є докази, що хтось комусь платив? Перед тим, як щось фантазувати - отримайте докази, факти - а вже тоді кажіть. Стверджувати можна будь-що. Я можу, наприклад, стверджувати, що Ви - піда*ас ))

ММ
мамина мама

"вдалося відтермінувати демонтаж світильників з площі" означає, що поки їх демоновувати не будуть, можливо пізніше.

ДС
Джузеппе Сульфаро

Як розуміти фразу "вдалося відтермінувати демонтаж світильників з площі"

В
василь

Всіюди одній й ті самі лиця - Грегор, Волосянський та хтось із депутатів ЄЦ :)

Р
Реальність

"Боронять" ті, хто в тому районі живе. П'ють каву на свіжому повітрі, а станом на 23.50 там нікого нема, урім патруля ППС. Перевірте, хто сумнівається, щойно проїздили там.

Ч
читач

боронять пусте місце, яке не має ніякого вигляду зовсім,запропонований гарний проект і то деякі люди,не розібравшись,лізуть куди не треба "обороняти" не зрозуміло що!

Н
Незалежний

50 чоловік! Та сам брехун Диба писав про 20-30 чоловік! Ви більший брехун. Та я знаю, що Ви Балогу ненавидете, але гроші які вам платять любите!

П
Політолог

А дійсно,що там боронити? Можливо останню честь Балог? Дійсно чому вирубали ті насадження які були раніше? Боялися снаперів покійного Геші?

У
ужгородець

До незалежного: Ха-ха ))) Я особисто теж відстоюю Народну площу, але Балога для мене - пусте місце )))) Боротьба за площу не з Балоги починалася - не путайте м'яке з теплим. Ви, мабуть, не помітили, що окрім Диби і Юлії Дуб, на площі було більше 50 небайдужих людей. І, повірте, серед них було багато таких, хто просто ненавидить Балогу ))) Чутки про Балогу дуже люблять розпускати його опоненти - ну, ясно, що це їм наруку. Може і ви один з таких зазомбованих погорєловсько-ледидовсько-ратушняковськими медіа? Ну, але якщо Ви бачите всюди Балогу - то ок, не буду заважати вашим фантазіям))

В
Вася

посередником стоїть такий собі Чубірка, який спить і бачить себе мером Ужгорода. Для нього чим гірше в місті, тим краще для нього - думає, що це йому допоможе стати мером. ха-ха

M
McMurphy

Неважно ко їх спонсорує!!! они всьоровно похожі на кучку ідіотів які непонятно шо захищають!!! Там простог росте трава і квіти ніякого парку, архітектурної памятки або захоронення немає там взагалі нічого руйнувати і нічого захищати просто пустий кусок землі посеред центру ужгорода.

Н
Незалежний

До Ужгородця Бачу хлопче ти далекий від цього питання! Площу відстоюють люди БАЛОГИ, а це ДИБА та ДУБКА обоє працюють у нього на сайті. А площа стоїть поперек горла Балозі тому що він її колись зробив такою якою вона є зараз! І параноя у Вас і Вам варто розібратися у цій ситуації!

Н
Незалежний

До Ужгородця Бачу хлопче ти далекий від цього питання! Площу відстоюють люди БАЛОГИ, а це ДИБА та ДУБКА обоє працюють у нього на сайті. А площа стоїть поперек горла Балозі тому що він її колись зробив такою якою вона є зараз! І параноя у Вас і Вам варто розібратися у цій ситуації!

Ч
читач

Люди,здається просто немають,що робити інше,окрім як на площаді сидіти,а що там гарного зараз є???за що боротьба то?

У
ужгородець

До Незалежного: Шановний, у вас паранойя? Всюди бачите тільки Балогу )) Причому, абсолютно не розібравшись в питанні, і не знаючи, хто саме зараз відстоює Народну площу

M
milosh

коли псови ниє шо робити та вун яйця лиже..

Н
Незалежний

Цікаво просто скільки коштує так сильно ненавидіти Ужгород і так сильно любити Балогові гроші! Ось що значить продатися, буду сидіти і вдень і вночі. Підтримую Вас шановні активісти в тому що якщо не можете заробити гроші розумом заробіть їх від Балоги.

Читайте також