Ужгородці самотужки кладуть на набережній бруківку, яку демонтували підрядники (ФОТО, ВІДЕО)

4
5

У соціальній мережі Фейсбук останнім часом йде жвава дискусія стосовно реконструкції набережної Незалежності в Ужгороді.

Раніше Мukachevo.net публікувало інформацію про те, що міська рада опублікувала фотографії проекту нової набережної. Тоді зазначалось, що на її ремонт витратять 21,8 млн. грн.

Одразу після публікації місцеві мешканці почали обговорювати цей проект у мережі. У різних ужгородських групах, з'явились гнівні пости про те, що після реконструкції набережна втратиь свого історичного шарму.

Ужгородці писали, що проект зіпсує не лише вигляд, а й деякі унікальні липові дерева, які ростуть уздовж алеї.

Згодом, на сайті Ужгородської міської ради зареєстрували петицію "Призупинення будь-яких втручань на набережній Незалежності", за яку на даний момент проголосувало вже 281 людина.

Але, це не зупинило міську раду, і сьогодні, 31 серпня почалась реконструкція.

Вже з самого ранку ужгородці забили тривогу про те, що робітники почали розбирали бруківку на набережній.

— Отож, це таки почалось. Традиційно без документів якимось васями. І кажуть, грейдер був. Уявляєте, що буде з корінням лип від техніки? На місці муніципали, поліція і активісти здорової людини. Прибіг представник фірми ( на фото з поліцією) і пішов за договором якимось. Поки все стоїть, але ми пам'ятаємо Народну..., - написала у Фейсбук журналіста Ярина Денисюк.

Прибули правоохоронці, активісти заблокували роботу. На фото дійсно можна побачити, що під бруківкою багато коріння липових дерев.

У мережі закликають приєднуватись до активістів. деякі перехожі почали власноруч складати бруківну назад на землю. Що з цього вийде, слідкуйємо далі.

Коментарі

А
Анон

Я щось не зрозумів. Вся реконструкція полягає у зміні коцки і лавочок?

С
смотрящий

класти обратно то канешно тот щи брєд, особенно з дітинов на руках

ДН
До нижнього

То яжематері. То діагноз

ІВ
І в ужгороді тоже

Дурні баби і в Африці дурні баби...

К
Камри40

Исе майстерки!!! В чехах ся вчили нараз видко

Читайте також