Ужгородці спіймали ДАІшників на перетині двох суцільних ліній (ВІДЕО)

11
21

ВІДЕО-докази відповідного правопорушення, зафіксованого на вулиці Минайській, з'явилося в Інтернеті 9 лютого.

На ролику чітко видно, як авто ДАІ порушує правила дорожнього руху й перетинає дві суціальні лінії, повертаючи вліво.

Відео очевидно зняте на реєстратор, який фіксує дату 7 лютого та час 16.38. Відтак, відшукати правопорушників за цими даними буде нескладно.

Нагадаємо, розмітка "1.3. Дві суцільні лінії" поділяє транспортні потоки протилежних напрямків на дорогах, які мають чотири і більше смуг руху. Перетинати її категорично забороняється. ДАЇвцям можна перетинати її тільки з ввімкнинеми проблисковими маячками. Та в нашому випадку цього не було. Штраф за порушення вимог розмітки складає від 255 до 340 гривень.

Знайти та покарати інспекторів-порушників керівництву ДАІ не складно, достатньо просто звірити дату і час з реєстратора з даними по системі спостереження ДАІ. У всіх машинах ДПС Ужгорода встановлені GPS-маячки, які контролюють де, коли і на якій швидкості рухався автомобіль ДАІ.

Коментарі

1
12

Там дві суцільні смуги !!!

Н
немент

НИЧ ТАМ НЕ СТЕРТОЙ!!!. я нись їхав на машіні і відів же там 2 (ДВІ) сплошні. за такой менти пеняют і штрафувут.!!!

Н
немент

НИЧ ТАМ НЕ СТОРТОЙ!!!. я нись їхав на машіні і відів же там 2 (ДВІ) сплошні. за такой менти пеняют і штрафувут.!!!

С
Саша

Люди добрі, там вже десь місяць як стерта подвійна суцільна розмітка. Це заїзд на АЗС. Сама була свідком того, як дорожні служби робили розрив. Будьте уважні))))

А
аноним

автор маладца....менты чмошные уроды.особено бесит когда сами плюют на правила а гражданских имеют в разных позах((

В
васяня

Сам ти тормоз. Якшо в тебе есть балончік чорної краски Якою там чюдять приколи пацанва розукрашуе преривну Смугу

1
111111

Той хто зняв відео і виклав його в інет тормоз тому що там можна повертати в ліво не позорься а вибачся перед ДАІ поки на тебе в суд не подали.

О
Олег

Ось тепер є нагода оштрафувати цих порушників-даішників публічно і виставити в інтернет протокол про притягнення до відповідальності,щоб громадськість знала, що усі перед законом рівні...

М
Михайло

Реаль дурь!!!! Проїдь за автомобілем начальника УМВС

В
Віктор

Всем кто повелся на видео, возле заправки есть левый поворот, сам там поворачиваю !!! Вот если бы они раньше повернули к маг. Сильпо - тогда можно вонять. Советую аффтору видео, публично извинится перед доблестными Дайцами !!!

1
123

Автор видео синий ездит?Где он там увидел две сплошные?)))

М
Мусорок

Не уни ДАІШНИКИ йшли в ВпйПЕРиКлуб пограти в рулетку

МБ
МІШО БОЙЧУК ДАЄЦЬ

Думаву ож штрафану своіх підлеглих так дись по штукі баксув мінімум кожного хто сидів у машині геби мене не дискредитували казли срані хто муг подумати шо БУКІ прикаже шоферові до Страховоі компаніі повернути

ДУ
До Ужгородець

Там подвійна сплошна..вона там постійно стоять і самі штрафують тих хто порушив

У
Ужгородець

Хоч я також "дуже люблю" наше ДАЇ, але вони в даному випадку нічого не порушили, там вже НЕ сплошна лінія, там можна повертати!

С
Саша

Я теж.. Але думаю вони своїх просто не покарають..Хтось видивився номера?

1
123

Браво тим, хто це засняв!!!!!!! Дуже влучний момент!!! Хотілося би знати продовження цієї історії....

С
Саша

Подивимось чи оштрафують їх... Коли вихвалялися тими маячками для контролю гаішників... Хочу відіти як найдуть їх потим маячкам в машинах і оштрафують.. Ану узнайте

С
Саша

Подивимось чи оштрафують їх... Коли вихвалялися тими маячками для контролю гаішників... Хочу відіти як найдуть їх потим маячкам в машинах і оштрафують.. Ану узнайте

М
Мішьо

Ну ви бачите, який це театр абсурду, цинізм і лицемірство? Коли цим підарасам треба терміново накосити бабла, вони підстережуть вас за якусь дурницю (а ля "чом істеся не зупинили на знак стоп?" при виїзді з Капушанської біля Фокстрота) і будуть з поважним виглядом дорікати вам, які ви порушники. А самі, ну ви погляньте, їм же абсолютно по *уй на правила.

M
mr.Kukuruzo

Они ехали на задание))))) волки позорные

Читайте також