Ужгородці спіймали нардепа на порушенні ПДР. Той вибачився (ФОТО)

10
6

До того, що водії не поважають пішоходів, у місті вже майже звикли. Але коли так роблять опозиційні нардепи, то це обурює ще більше.

Про «тротуарний паркінг» на бізнес-вулиці Швабській на своїй сторінці у Фейсбуці пише ужгородець  Олексій Мегела: « Здається, що всі партії, опозиційні до партії влади, деруть на собі сорочки, доводячи, що вони не такі, що вони не бидло, що вони не бандюгани і таке інше.

І що не можна себе поводити, як гопнікі із Донецька, обов’язково треба щось там люструвати і таке інше. Мовляв, ми почнемо із себе і ви побачите, які ми мощні. Тут скажу банально-риторично: "Бачимо...", і наголошу: мамкам із коляскою типу "зима" пройти там було неможливо».

                            

Ужгородець опублікував кілька фото припаркованої на тротуарі автівки і констатував: «Особисто я вважаю, цо це глибока неповага до пішоходів і наплювательство. Але, в першу чергу, це звичайне хамство людини, якій все по-барабану, бо їй конче треба поставити свою машину саме тут. А по-друге, це доказ того, що майже будь-хто, отримавши реальну владу, починає зверхньо дивитися на всіх інших. У черговий раз зневірююся в усьому українсько-політичному».

Як вдалося з'ясувати Мукачево.net, авто належить керманичу закарпатських УДАРівців Валерію Пацкану. Мукачево.net вдалося отримати коментар від нардепа. 

«Я вибачаюсь за інцидент за участі мого авто. Вчора мій водій, котрий привіз мені документи до партійного офісу, справді дозволив собі на кілька хвилин, поки піднімався, припаркуватися, як йому було зручно. Коли я це помітив, він одразу отримав від мене зауваження, бо я погоджуюсь, що дозволяти собі таке – неприпустимо» - вибачився пан Пацкан.

 

 

Коментарі

Р
Роби

Пацкан крыса!

1
123

Подивіться на номера і все стає зрозумілим. А це вибачення противно читати.Фуй.

В
Виборець

Зверніть увагу. Коли щось стається за участі авто депутата завжди є така справа, як то не я, ТО ВОДІЙ)))

Ч
чесно

якби вони зараз не були в очікуванні що президент розгонит Раду Пацкан послав би всіх накуй

БГ
баба Галя

Проект наказу по Закарпатському УДАРу В честь свята Валентина заохотити ВОДІЯ п. Валерія Пацкана знявши з нього зауваження за неправильну парковку на тротуарі коли він ніс мої документи до партійного офісу,коли він піднімався, поки він спускався машина сама із-за сорому за водія поїхала на стоянку . Пацкан РЕЗОЛЮЦІЯ Згідний Кличко

ММ
Мукачівські міліціонери

Добре що не оголосив догани водію як Тягнибок львівським кнопкодавам

Читайте також