Ужгородці утворили живий "ланцюг єднання" до Дня Соборності (ФОТО)

10
6

Сьогодні, 22 січня, в Ужгороді на Театральній площі відбулась всеукраїнська акція «Ланцюг Єднання».

Аби показати єдність української нації, більше ста людей взялись за руки, тим самим утворивши живий ланцюг через пішохідний міст, що символізує і єдність двох берегів Ужа і заходу зі сходом України.

До акції долучились: Рух підтримки закарпатських військових, Ужгородська Українська Богословська Академія, Карпатський Університет та ще 12 громадських організацій.

З жовто-голубим стягом в руках люди вирушили ходою до пам'ятнику Тараса Шевченка, де відбувається мітинг до Дня Соборності.

Дорогою учасники ходи викрикають "Слава Україні", "Пам'ятай чужинець- господар тут українець", "Україна понад усе".

Мукачево.net

Коментарі

A
Antidepresant

Сьогодні випала можливість бути присутнім на віче до Дня Соборності біля пам'ятника Тараса Шевченка. Активними учасниками заходу були школярі, які під холодним дощем тримали прапор України почервонілими руками. Свій патріотизм діти проявляли півтори години. Також свою соборність з українським народом цілих 10 хвилин проявляло керівництво краю, яке поклало квіти до пам'ятника та, злякавшись дощу, поспіхом покинуло захід прямо посеред промови виступаючого, тим самим показало своє справжнє відношення до всіх присутніх та сьогоднішнього свята.

К
ковач

Изясь малфы скакали та гойкали "знай чужинець тут хазяїн українець"... есе у нашум многонаціональнум крайови! Нико вам не виден у тум ож исьте дурнi, самi сьте виднi позад вас ся сесе творит, а буде лем гурше, увидете. Кебы сьте не были такыма дремучими долбойобами жили бы сьме i дале у єдно, а сяк не буде Украйины не позад путiна ай позад вас дурных нацисту!!! хуйло не лем путiа ай и сися ушитка нибрязь!

Ч
чичач

путин-хуйло

С
Справедливий

А піп Кирило-блудило знову в темі? Ще недавно гранатомет у руках тримав, а зараз прапор єднання тримає. Він точно що об"єднає Захід зі Сходом. Я не хочу бути в тій компашці, яку він буде об"єднувати.

Ч
чичач

...а этот сброд не кричал еще "Зиг Хайль" ? Они упрямо идут к этому.. Господи, спаси всех нормальных людей в Украине!!!

Ч
читач

VIVAT! Молодці закарпатці! В єднанні наша сила!

Читайте також