Ужгородці "відбили" зелену зону від злісного забудовника (ВІДЕО)

14
0

Заборонили будувати: суд виніс ухвалу про призупинення будівництва на вулиці Собранецькій в Ужгороді через позов мешканців.

Власник однієї з квартир, який взяв в оренду зелену зону, залив там фундамент, перегородивши і під’їзд, і навіть підхід до комірок та городу. 

Суперечки між мешканцями будинку і власником однієї з квартир тривають уже давно. Чоловік купив квартиру на першому поверсі, оформив її на невістку,  зніс і залив фундамент на втричі більшій території, таким чином захопивши зелену зону.  Двір зайняли майже повністю,  а на додачу – заклали будівельним сміттям ділянку сусідів, яку ті віддали в користування мешканцям.  Із забудовниками ж ніяких перемовин не було. Необхідні для будівництва підписи чоловік отримав від двох сусідок, одна з яких здає помешкання  в оренду, тож не хвилюється,  інша ж квартиру купила-продала, і все- за кілька місяців.  У постійних мешканців же на стінах тріщини.  А ще   їм перекрили  підхід до прибудов та городу. 

Відтак, подали до суду, який виніс ухвалу: будівництво призупинити – до вирішення справи  по суті.  Третьою стороною у судовому процесі виступає міська рада Ужгорода,  яка у 2013-му землю під фундаментом таки здала в оренду. Присутність представника міськради неабияк здивувала власника,  коли той таки прибув на ділянку.  Ознайомившись із постановою, власник  віддав наказ будівельникам припинити роботи і забрати інвентар.  Однак тимчасово.  Каже: документи й дозволи – є, а все інше …Що проходу їм достатньо,  мешканці, м’яко кажучи, не погоджуються.  Тому свої права мають намір і надалі відстоювати в суді, крім того,  звернуться і до прокуратури. 

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також