Ужгородці вийшли на мітинг проти реконструкції набережної (ФОТО, ВІДЕО)

5
5

Саме зараз на набережній Незалежності в Ужгороді зібралось багато містян, які висловлюють своє незадоволення проектом реконструкції набережної.

Раніше Мukachevo.net розповідало, що міська рада опублікувала фотографії проекту нової набережної. Тоді зазначалось, що на її ремонт витратять 21,8 млн. грн. 

Люди обурились таким проектом, у якому за планом заміна бруківки. Люди бояться, що набережна втратить свого шарму, а коріння дерев знаменитих лип постраждають, що нашкодить самим деревам.

Днями ремонт таки почався і бруківку почали піднімати, але місцеві мешканці не дали це зробити. Деякі почали, навіть, самотужки її вкладати назад.

Сьогодні, 2 вересня ужгородці вийшли на містинг з плакатами в руках, на яких написано "Андріїв, пора чтіть уголовний кодекс", "Ви довірите їм набку?", "Рукожопи не лізьте на набережну".

Люди висунули ряд вимог, серед яких зупинити незаконний ремонт, скласти грамотне технічне завдання та провести дослідження та узгодоити з ЮНЕСКО.

Коментарі

М
Масон

Вася я не спорю,про те,що треба контролювати.Але “активісти” кричать,що не трогайте набку.Я жив у вас 7 років,красива набережна,але ремонту потребує.Почали б з проспекту,тоді б кричали давай другу ремонтуйте.Організуйтесь,контролюйте та дайте робити ремонт.Це для всієї області!Нічого не робити ще гірше,як робити хоть щось!А “активістам” не вірю!

В
Вася

До Масона: Якби у нас не робили реконструкцію Петефі, дорогу на Шумній, Перемоги то звісно хай роблять набережну але Петефі вже Один рік роблять!!! Коли почався ремонт Петефі мені до рук попався ген.план та терміни робіт... Два роки! Два роки вони бабки списуватимуть і одмиватимуть!!! Да про що можна казати якщо тобі потрібна рінча та знаєш деяких людей то камаз рінчі який мав йти на петефі йде тобі. До того ж всі роботи у нас виконує фірма, фірма яка наймає робочих без трудових договорів, всі роботи виконуються не по стандарту!

V
vvv

Може спочатку б пл. Корятовича, Фединця, Підградську до нормального стану довели. Накінець - Петефі закінчили б. А наб. Незалежності не така вже й погана відносно. Дивні приорітети міська влада вибирає, як наприклад тротуари на Гагаріна, в той час як центр - розруха.

М
Масон

Чого лише ЮНЕСКО?Зверніться в Міжнародну Лігу Сексуальних Послуг.Та ті “активісти” зеленого поняття не мають в технічних аспектах.Вони проплачені горлопани вот і все!

ПП
почём платили?

Господи, выборы скоро, опять перекусают друг друга и стравят людей на пустом месте

Читайте також