Ужгородці змагалися у швидкості бігу (ФОТО)

24
0

У п’ятницю, 17 червня за ініціативи Національного олімпійського комітету України в Ужгороді відбулося яскраве спортивне дійство «Олімпійський день бігу». В Україні він давно вже став традиційним: 17 років поспіль тисячі людей – від найменших до найстарших, виходять на бігову доріжку.

Сьогодні, щоб позмагатися у швидкості бігу, у Боздошському парку зібралися численні любителі легкої атлетики, зокрема і закарпатські олімпійці Анна-Марія Чундак та Йосип Пеняк. До участі організаторами було зареєстровано 959 учасників. Їх привітав заступник голови облдержадміністрації Іван Качур:

– Сьогодні у містах та селах тисячі наших співвітчизників беруть участь у відзначенні «Олімпійського дня бігу». Приємно бачити тут сьогодні не тільки молодь, а й старших людей, які доводять, що спорт – це запорука здоров’я у будь-якому віці. Тому бажаю всім учасникам вдалих стартів та результативних фінішів.

30 метрів, 500, і 1000 – саме такі дистанції сьогодні доводилося долати учасникам. На старт виходили дошкільнята, вихованці спорт-шкіл, шкіл-інтернатів, аматори та просто любителі бігу. Комусь дистанція давалася легко, комусь важче, проте всі прагнули прийти до фінішу. Найкращих «олімпійців» було нагороджено кубками та медалями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також