Ужгородця Віктора Чумака запросили до футбольної збірної України

5
1

правда юнацької

Юнацька збірна України (футболісти 1992 р.н.) готується до VII Міжнародного турніру пам`яті Віктора Баннікова, який пройде з 6-го по 10 червня у Донецьку та Маріуполі.



Українці зібралися у столиці Донбасу в понеділок, 2-го числа. До збірної наставник викликав 22-х футболістів, проте після проходження медичного огляду, фізичного та психологічного тестування в таборі залишиться лише 18 виконавців, які власне і потраплять до заявкового листа.


У групу А разом з синьо-жовтими потрапили Фінляндія, Росія та Італія.


`У Донецьку 6 червня ми побачимо в дії італійців та росіян, що допоможе краще підготуватися до зустрічей з ними. Інформації про фінів, з якими доведеться зійтися у стартовому матчі, поки обмаль. Тому подбаємо, перш за все, про власну гру`, - підкреслює Головко.


Склад збірної України


Воротарі: Роман Данкович (УФК Львів), Артур Денчук (`Металіст` Харків), Микита Шевченко (`Шахтар` Донецьк);


Захисники: Олександр Костюк (`Металург` Донецьк), Іван Ордець (`Шахтар` Донецьк), Дмитро Рижук, Артем Сухоцький (обидва - `Динамо` Київ), Андрій Цуриков (`Металург` Запоріжжя), Віктор Чумак (РУФК Ужгород);


Півзахисники: Максим Боровець, Володимир Коваль, Ярослав Прокипчук (усі - `Динамо` Київ), Микола Вечурко (ДЮСШ №15, Київ), Святослав Дяків, Олександр Караваєв, Олександр Нойок (усі - `Шахтар` Донецьк), Ярослав Калиниченко (`Кремінь` Кременчук);


Нападники: Пилип Будківський (`Шахтар` Донецьк), Віталій Іванко (`Металург` Донецьк), Віталій Мартинов (`Торпедо` Миколаїв), Дмитро Осадчий (ВРУФК Київ), Віталій Рябушко (`Динамо` Київ).




Коментарі

I
Ihor

Komplimenti i udachi ......gordost nasha Zakarpatskaja !!!!!!!!!!!!

Читайте також