Ужгородцям облаштують нові автобусні зупинки: з лавочками, рекламою та інформаційним таблом (ФОТО)

26
1

Відповідні проекти зупинок вже були затверджені на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради.

На фото, яке опублікувала Ужгородська міська рада, ми можемо побачити, що нові зупинки будуть з дахом, лавицями та інформаційним таблом, на якому будуть відображені маршрути. Також, на кожній зупинці буде облаштований сітілайт з рекламою.

Департаменту міського господарства доручили й облаштувати автобусні зупинки та відповідні дорожні знаки на вулицях Загорській, Верховинській, напроти готелю “Прага”, на вулиці Університетській і біля ЗОШ №20.

На засіданні комісії також розглянули встановлення додаткових знаків на вулицях міста, а саме:

- “В’їзд заборонено” на перехресті пров. Приютського - вул. Берчені та на перехресті вул. Бачинського - М. Божук, а також дорожні знаки «Пішохідний перехід» на перехрестях вул. Берчені - пров. Приютський, “Пішохідний перехід” та “Обережно діти” на Бачинського - Другетів, облаштувати обмежувач руху та дорожній знак “Нерівність”. Пішохідні переходи та належні дорожні знаки “Пішохідний перехід” мають зробити і на пл. Жупанатській (біля Альпінарію) та біля будівлі офісу “Енергозбуту”.

- Неподалік Генерального консульства Угорщини в Ужгороді мають облаштувати дорожній знак “Зупинка заборонена”, для заборони стоянки автомобілів на одній зі сторін Православної набережної.

- На набережній Незалежності (біля кафе “Пінгвін”) та на вулиці Волошина (біля ТЦ“Едельвейс”) вирішили встановити дорожній знак “В’їзд заборонено”.

Як уже повідомлялося, на засіданні розглядали і питання облаштування руху на транспортних колах у зв'язку зі зміною законодавства, але напрацювання ще тривають, оскільки йдеться не лише про встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки, а й рядність руху, з'їзди з кола тощо.

Коментарі

У
Ужгородець

Фейки оголошувати, стиль порошенка, зробіть та оголошуйте рагулі при владі мої

Читайте також