Ужгородцям представлять "Mantra Diving" - нове музичне шоу від гурту "AtmAsfera" (ВІДЕО)

11
0

10 вересня у галереї ІЛЬКО гурт «AtmAsfera» представить свій новий проект-перформанс «Mantra Diving» – інтерактивне шоу, в якому кожен глядач стане учасником гурту, виконуючи разом з музикантами древні санскритські тексти – мантри.

«Mantra Diving» – це ковток свіжого повітря для жителів великих міст. Абсолютно новий формат на українській музичній сцені, в якому поєднались музика, стиль і древні тексти на санскриті – мантри. Співаючи мантри, глядач зможе піднестись над буденністю й тривогами, а чуттєві мелодії огортатимуть, створюючи незабутню атмосферу спокою та невагомості. 

"Звук має надзвичайно великий вплив на нас, а трансцендентний звук має надзвичайно великий позитивний вплив на нас і на все, що нас оточує, він приносить  любов та радість." Калінді, AtmAsfera

"Трансцендентний звук дійсно має силу змінити наші серця і вплинути на мир у світі." Ямуна, AtmAsfera

Нещодавно гурт AtmAsfera представив свою спільну роботу зі студією HI5 Productionу Дніпрі, де прозвучали 3 нові композиції гурту 

«AtmAsfera» – це world music й indi­звучання з живою арфою, флейтою, мандоліною, фізгаромнью, елементами  електроніки й упізнаваними оксамитовими вокалами Калінді та Ямуни. Унікальність гуртові надають тексти – древні мантри на санскриті – найстарішій мові, відомій людству. «AtmAsfera» побувала з концертами у більшості країн Європи, а також в Індонезії та Казахстані. Музиканти підкорюють глядачів не лише музикою та стилем, а й ідеєю гуманізму. «World music – World Peace» – ідея, котру гурт намагається донести публіці в кожній своїй композиції.

За додатковою інформацією звертайтеся на www.atmasfera.com

10 вересня, 19:00, Галерея ІЛЬКО, вул. Кошицька, 28

Вхід: за доброчинними внесками    

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також