Ужгородцям розказали як боротися з стресом (ВІДЕО)

14
0

Психологічне орієнтування перед відправкою в зону АТО, робота з пораненими в госпіталі, робота із сім’ями загиблих та постраждалих. В Ужгороді провели антистресовий семінар.

Психіатри і психотерапевти з різних країн поділилися методами боротьби зі стресом, тривогою, і травмою. Фахівці кажуть, ми повинні бути психологічно гнучкими і працювати над своїм самоконтролем.

За останній місяць закарпатські психологи з соціально-психологічних центрів проконсультували більше ста військовослужбовців. Результати не втішні. Як триматись у нормі, адаптуватися до звичного життя тим, хто повернувся з війни на сході, -над цим питанням психологи працюють інтенсивно. Адже допомога потрібна кожному другому. Допомоги психологів потребують не тільки військовослужбовці. У зв’язку з останніми подіями в країні кількість людей, що страждають психоемоційними розладами, збільшилась. У краян з’явилися раніше не відомі психологам області страхи : страх війни та втрати.

Притаманні панічні настрої в дружин , чоловіки яких на сході, а в матерів хлопців- контрактників спостерігають почуття провини. Потребують допомоги і біженці. Аби закарпатські психологи, психотерапевти могли більш якісно надавати допомогу військовослужбовцям, на семінар в Ужгород приїхали поділитись досвідом члени Української спілки психотерапевтів, що пройшли стажування в Америці і мають досвід лікування пацієнтів - військовослужбовців у кризових станах. Як уберегтись від стресу, психоемоційного розладу в нелегкий час та як себе відволікти від нав’язливих думок тим, хто пережив страх війни - далі пряма мова

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також