Ужгородцям варто думати про колодці та насоси - графіки подачі води згодом обмежать

10
10

Причина – неспроможність Водоканалу оплачувати за фактично спожиту електроенергію та значна заборгованість за електрику.

Це рішення сьогодні одноголосно підтримав міський виконком. Закарпатоблелектроенерго вимагає знизити обсяги спожитої електроенергії до таких, які Водоканал зміг би реально оплачувати.

За словами представників Водоканалу, останній не може розраховуватись за спожиті послуги з декількох причин. Одна з них – це постійний ріст вартості електроенергії, що означає щомісячний ріст видатків на 400 тисяч гривень. Крім цього, за останній період спостерігається різке зниження рівня оплати населення з 93 до 60 відсотків.

З огляду на це все, Водоканалу дозволили обмежувати подачу води містянам.

Мукачево.net

Коментарі

К
коритняни

Які колодязі рити? Ті шо є вони пусті. Всю воду викачали на варош.Сважини треба бурити дуже глубоко а там теж води нема одні пустоти. Скоро будемо у них провалюватися вмісті з Водоканалом.Чому науковці не зроблять остеження підземних вод.Що взагалі діється під Ужгородським районом. Чи чекають провалля !!!

Ж
Женька

Ой,варошські мажорчики)))))так звані)))))воду відключили і грязні будете)))))

ДУ
До Ужгородки

А ти не плати.... Будеш ся купати в Ужі

У
Ужгородка

но ви всі тут негативісти ужас я і не знала шо у мукачеві всі такі .... короче це не справидливо повідношенню з тими 60ма відсотками які регулярно оплячують послуги!!!

Ж
Женька

Чому там завідувати?Знаю одну "міс" красоти,яка з двора на 9 поверх воду в каністрах носила,бо в квартирі немає,а понтів ого-го.ТАк що чому там завідувати?Тупорилі городські жителі.

Ч
Читач

Д - демократія Е - Европа =)

M
m1

А мені похуй, я з Мукачева!!!!!

ПТ
Против Тупизма

Женька,завидуй молча

Ж
Женька

Ай вообще треба бу лишити ужг.жителів без води,бо дуже ся хвалятт,ош вони городські,квартири тіпа мают.Вот най типирь сидять без води.

У
Ужгородець

Якщо жителі тільки трендять про демократію і чистоту, вимагаючи все, а свій обов'язок за спожиту воду забувають проплатити. Висновок, спочатку обмежити, а потім відключати неплатникам.

Читайте також