Ужгородців обкрадають

7
0

через консьєржок

Кількість злочинів за 9 місяців цього року в Ужгороді зменшилася на 13,9% у порівнянні з тим же періодом 2006 року (681 злочин у 2007 році та 791 – у 2006), – зазначив на прес-конференції начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Василь Понзель. Про це 8 жовтня повідомив власкор ЗІКу.

Крім того упродовж цього року міська міліція розкрила вісім розбійних нападів. Проте невідомими залишаються організатори злочинного нападу на «Брокбізнесбанк». Частими є випадки крадіжок приватного майна громадян. Із 188 зареєстрованих на сьогодні нерозкриті – 121. «На жаль, у багатьох випадках ужгородці самі не вживають заходів щодо безпеки свого майна, – зазначив В.Понзель. – Це, в першу чергу, технічна укріпленість осель та небажання ставити їх під охорону. А також не використання послуг консьєржок».

Головний міліціонер Ужгорода також розповів, що за цей рік розкрито 22 факти незаконного заволодіння автотранспортом (з 29), викрито 6 наркопритонів та одну нарколабораторію. А також розкрито 81 економічний злочин, якими державі завдано збитків на загальну суму понад 5 млн грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також