Ужгородців закликають в четвер вийти на мітинг проти влади часів Януковича

10
15

Саме в четвер, 19 лютого, на черговій сесії Ужгородської міської ради планують влаштувати черговий «земельний дерибан».

В той час, коли ужгородська влада не може відшукати землю для учасників АТО, звичайним громадянам вже післязавтра хочуть виділити біля 100 ділянок.

«На розгляд сесії міськради, яка відбудеться в четвер 19 лютого вони знову виносять проекти рішень, де йдеться про розбазарювання міського майна та землі (78 об’єктів власності міста) одним пакетним рішенням і без жодного обговорення з громадою, більше 100 (!) земельних ділянок, в тому числі сквер на Легоцького 17, частина Петефі перед Будинком побуту, зелена зона на Грушевського 35а, подвір’я на Володимирській 65, територія біля озера та шматок Підзамкового парку», - повідомляють активісти.

«Наша позиція чітка і принципова. Поки ужгородці не оберуть нового, легітимного міського голову та новий склад міської ради тимчасове керівництво міста не має права приймати жодних рішень, що стосуються майна та землі громади.

Закликаємо громаду міста підтримати цю вимогу і спільно досягнути її виконання на сесії міськради в четвер 19 лютого» - йдеться у відкритому зверненні Громадського конвенту до громади міста.

Мукачево.net

Коментарі

5
555

час вже шось робити бо подохнеме на фронті або зголоду!!!!

АП
а причем здесь янукович???????????

так власть же поменялась....а если начинать , так с горбачева!

Й
ййй

Пора выходить против нынешней власти, пока есть кому выходить, а то стараниями ЯйцеПороха скоро часть страны выведет, другие из-за их лепета перед Европой ни за что поляжет в войне

З
Закарптец

декабрь 1991 г - долой кровавых воров москалей! Да здравствует свобода и Кравчук. 19 июля 1994 г - долой кровавого вора Кравчука! Долой москалей! Да здравствует свобода и Кучма! 23 января 2005 г - долой кровавого вора Кучму! Прочь москалей! Да здравствует свобода и Ющенко! 25 февраля 2010 г - долой кровавого вора Ющенко! Смерть москалям! Да здравствует Украина,свобода и Янукович. 24 января 2014 г - долой кровавого вора Януковича! Москаляку на гиляку! Да здравствует Порошенко! ......2015 г. - долой кровавого вора Порошенко! Москаляку на гиляку! Да здравствует Х.....енко! Я сперва не поверил НО!---------------------------> Желто-голубая ленточка - международная эмблема больных синдромом Дауна. ДА СУДЬБУ НЕ ОБМАЕНЕШЬ http://specialmompreneurs.com/wp- content/uploads/2011/02/downssyndromeawareness-1.png

Б
Бен

Как все запущено... С Кравчука начинать надо. Сволочь еще та.

Д
Дюрі

Недавно у нас в под"єзді посцяла якась паскуда. Типирь буду знати: йсе Янукович винуватий авать Путін.

J
Jonci

До чого тут назва про Януковича ? Вже достали ! Шо долар по 26 виноватий Азаров, шо ліки подорощали виновата Богатирьова, шо война на Донбасі Партія регіонів, шо в ужгороді землю деребанять взагалі Янукович, вже пора проснутися, більше року їх немає, а все далі гірше і гірше, треба робити висновки і брати на себе відповідальність.

*
***

Согласен с "Закарпатец", но не дай Бог, чтоб митинг перешел в "мітинг проти влади часів" Порошенко или Яценюка! Я думаю, что эта подстава! Не думаю, УВЕРЕН! Люди!!! Не поддавайтесь провокации власти! Они ищут повод для "наказании недовольных закарпатцев"!!!

К
Ковач

Дайте покуй уже тому Януковичови! Докить ся буде ушитко на нього списовати?

6
6

най ся можновладці самі миже собов ся розбирають самі ПРОСТОМУ ЧОЛОВІКУ ПО Ф,К ЯКА У НАС ВЛАДА

Н
Немза

Не врите нету котла нет погибших!!!!

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники?

ДП
до патріота

я думаю що твої слова підтримає біля 95 відсотків закарпатців, крім тих, які зараз сидять біля корита чи заробляють на кордоні. Уви, а такі були надії.

П
патріот

Так нічого не змінилося, одна банда втекла, а прийшла ще хужа. жидівська на людській крові, небесній сотні і тисячі вбитих на Сході!!!Майже буде третя революція7

З
Закарпатец

Ужгородців закликають в четвер вийти на мітинг проти влади часів Порошенко

Читайте також