Ужгородців закликають відновити барикади на площі перед ОДА

10
7

12 лютого о 15.00 УДАР закликає ужгородців долучитися до впорядкування барикад перед будівлею Закарпатської ОДА. Про це повідомив активіст Закарпатського УДАРу Андрій Риба.

“Як відомо, закарпатські барикади зроблені із кількасот мішків снігу. Вони добре діяли за мінусової погоди, але зараз, коли вони почали танути,  їх доведеться переформатувати. Тому ми вирішили зібратися сьогодні, щоб заново обладнати наш Майдан і зробити його більш функціональним. Наші вимоги залишаються в силі і ми не розбиратимемо наші барикади, поки бандитська влада не піде”, -  повідомив Риба.

Активіст закликав небайдужих ужгородів долучитися до сьогоднішньої акції.
 

Нагадаємо, площу Народну в Ужгороді оточила міліція. Правоохоронні органи кажуть, це для забезпечення громадського порядку. 

Коментарі

З
зоя

Хай собі ці ОПУзиціонери кладуть барикади вдома, якщо він у них є, бо ці лодарі в житті нічого не досягли, а за чужий кошт хотіли б в РАЙ потрапити.

З
Зорро

Я дуже радий, що в Мукачеві не клали ніяких барикад. Бо вони не потрібні ні в Ужгороді ні в Мукачеві. Я не за теперішню владу, принципі як і більшість Закарпатців. Так що немає сенсу тут створювати безлад в центрах міст. Ліпше б в Київ поїхали раз такі принципові.

Н
нік

більше сморіду крис молодці а що згниє віднесіть собі додому і нюхайте радуйтеся

Ж
Женя

Хочете сидіти у дєрмі,то йдіть на свиноферму ,а Ужгород досить загаджувати.

1
123

Правильно их надо снести, потому что поигрались, нафоткались и хватит. В Киеве стоят баррикады потому что там люди десятками тысяч стоят. В Ужгороде люди не поддерживают, никто не протестует. Пришли, постояли, высказали свою позицию и разошлись. В этих барикадах нет смысла. Куда, кого охранять? Там сидит человек 5-10. Из-за это площадь захламить? Нет в Ужгороде протеста. Он захлебнулся. Потому что Ледиду никто так сильно не ненавидит и потому что нет лидеров, за которыми бы шли люди. Есть только Балога и его люди. А за ними никто не пойдет. Никто их не гонял, хотели играться в Майдан - им разрешили. Но я тоже против, чтобы они щас навозили досок и начали там халабуды строить. Никто им не даст. Просто разберут и все разойдутся. Невозможно строить барикады, если в них некому сидеть.

000-13 РР

Відновляйте барикади)Приїжджі добре себе почувають на нашій Народній площі.

Ш
Шахта

Мусором из свалок набейте мешки, и сидите охраняйте их:)

Читайте також