Ужгороду боргують за рекламу більше 100 тисяч

14
0

Виявляється окрім того, що місто забите рекламою, за неї ще й несправно платять.

Так, згідно інформації наданої Департаментом міського господарства Ужгородської міської ради, загальна сума заборгованості, що виникла за договорами на тимчасове розміщення рекламних засобів станом на 20 січня 2014 року становила 108 309 грн.

У великому форматі документ дивіться тут.

Проте, як зазначає Ужгородська Правда, ще наприкніці жовтня 2013 року Ужгородська міська рада декларувала  заборгованость в сумі 439,4 тис. грн. Куди поділася різниця цих сум, наразі невідомо. Сподіваємося,її реально сплатили місту.

Зокрема, в п.п. 4.3. додатку «Інформація і про виконання заходів, спрямованих на забезпечення виконання показників дохідної частини бюджету м. Ужгорода за січень-вересень 2013 року» до рішення Виконкому №383 від 30.10.2013 р. «Про реалізацію заходів, спрямованих на виконання показників бюджету міста за 9 місяців 2013 року» зазначено: «…Департаментом надіслано 27 претензій щодо погашення заборгованості за розміщення зовнішньої реклами на суму 439,4 тис. грн. ….».

Правозахисники дивуються тому факту, що зазначена заборгованість виникла ще в першій половні минулого року, В той же час департамент міського господарства обмежується розсиланнями листів (претензій) без конкретних звернень до господарського суду по даному питанню. 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також