УжНУ домовився про обмін студентами з містом Їглава

864
0

В Ужгороді відбулася зустріч ректора Ужгородського національного університету, доктора технічних наук, професора Федора Ващука з ректором Високої політехнічної школи міста Їглава (Чеська республіка) професором Якубом Новотним.

Співпраця між вишами започаткована у рамках договору між краєм Височіна та Закарпатською областю.

У зустрічі взяли участь завідувач кафедри туризму Єва Яноушкова, заступник кафедри туризму Станіслава Пахрова та завідувач кафедри іноземних мов Мирослав Рейтерман. Від УжНУ були присутні проректори проф. Офіцинський Р.А. та доц. Шандор Ф.Ф.

Представниками двох вузів були обговорені питання про продовження співпраці. Фахівці Високої політехнічної школи міста Їглава готові приймати наших студентів спеціальності «туризм» з метою проходження практики. Водночас професор Ващук Ф.Г. торкнувся програми  подвійних дипломів, а також спільних освітніх проектів.

Ректор УжНУ запевнив іноземних гостей у готовності приймати у нашому виші їхніх студентів та фахівців з метою обміну досвідом тощо.  

На завершення гості відвідали кафедру туризму географічного факультету УжНУ, де поспілкувалися з студентами та деканом географічного факультету професором Попом С.С., а також побували в Інституті економіки та міжнародних відносин університету.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також