УжНУ потрапив в ТОП-7 вишів України, найкращих в науковій сфері (ФОТО)

3
5

Престижну нагороду «Лідер науки України 2016. Web of Science award» вручали представники Міністерства освіти і науки та Національної академії наук.

Ужгородський національний університет переміг в номінації «Комерціалізація науки». Відзнаку «За наукове співробітництво з реальним сектором економіки» ректору університету Володимиру Смоланці вручила директор з розвитку бізнесу в державному секторі Clarivate Analytics Малгожата Красовска, передає прес-служба УжНУ.

— Ця нагорода є свідченням того, що наш виш не лише дбає про освітню підготовку висококласних фахівців для народного господарства країни, а й продуктивно працює у напрямку практичного впровадження власних оригінальних наукових розробок. З приємністю хочу сказати, що тут потужно працюють як наші науковці, так і талановиті студенти і ця нагорода буде добрим стимулом для подальшого розвитку наукової думки, яка має конкретне практичне застосування, - прокоментував Володимир Смоланка.

Нагадаємо, раніше УжНУ піднявся на чотири позиції вверх у рейтингу "Топ-200 вишів України".

Коментарі

С
соня

Забембали з тими вишами. Закінчить людина універ і немає роботи нормальної, максимум що запропонують - високооплачувану роботу кочегара.

В
Василь

Що то за хрень - "Clarivate Analytics"? Хто це таке - Малгожата Красовська? Че за ідіотські формулювання? Кого в США,наприклад,може нагородити ця сама Малгожата і чим (крім трипера і то,якщо вона- молода і симпатична)? Чи її там посилають козі в тріщину ще на рівні молодшого помічника п'ятого секретаря? Тільки в недорозвинених "країнах" і Рагуль-ВУЗах ця Малгожата - охрененний авторитет?- а хто вона в нормальних країнах? Втім,питання риторичні - тож усе ясно...

П
правді

я думав шо ту бурсу месного розліва уже ліквідіровали? щи гребуть все што можна от держдави і от тих тко там ся учит, скоро гумі у гятх урвуть собі дако?

П
правда

а де мукачево з МДУ, робіть щось з тими хабарниками, особенно преподи по англійській та історії, то верх корупційного айсбергу в державі і тіпа нико нич не видить і не знає.

Р
Руди

Чергова жертва ЄГ вать жертва "болонської системи".

Читайте також