УжНУ зайняв 9-те місце в Україні за рівнем наукової діяльності

9
3

Про це на нараді деканів повідомив Ігор Студеняк, проректор з наукової роботи УжНУ.

Обговорювали завершення 2014-2015 навчального року і перспективи роботи вишу вже у новому навчальному сезоні, – інформує власкор ІА ZIK.

«Такі дані збиралися з метою визначити, до якої групи – «A», «B», «C», «D» – відноситься виш за критерієм отримання фінансування науки. Якщо «А» – дістається базове фінансування, 50% з якого університет самостійно спрямовує. Група «B» отримує 20% фінансування, група «D», взагалі, не отримує фінансування. За результатами цього рейтингу ми є на 9-му місці серед класичних національних університетів. Це дуже хороший показник», – зазначив проректор.

За його словами, сприяє розвитку наукової діяльності співробітників УжНУ і той факт, що прийнято розпорядження преміювати науковців за публікації у спеціалізованих зарубіжних наукових виданнях, доповіді на конференціях за кордоном. 56 викладачів були премійовані у грудні за результатами 2011-2013 років.

Коментарі

Т
тересва

Ать тото Гоблик Володимир Васильович? Не снивбися богдай наухтема та мало му? та кулько мож доїти тоту державу не доста му,я думав що він там у тому інституті завгоспом робит ще ун був директором золоторудника у Мужієві, майже золото копав сам, тай обанкротив тот рудник,сятивбися ненажера одна. .

А
абв

З такими заправлялами МДУ має всі шанси стати філією Балажкиної парнокопитної бурси

СА
се ай!

Се Ужну дєтка!так держати!не тошо у мду,там наукою заправляє бивший комуніст-регіонал-великий економіст-пенсіонер,одним словом утопіст науковець, йойо, котрий нигда науков ся не займав у житті, а тепер лем наукові вісники гиби "видає", сьо пороблть викладачі, науковці які трудяться над тими науковими здобтками, асись "дохтор" наук лем си зірки збират.Вун і замректора і по науці, господарству, кадрам, фінансам і по всьому, нашто тоди там рктора і других керовніків, коли сись учений кадр "безцінний"

Читайте також