В апеляційному суді Закарпаття обрали нове керівництво

5
7

27 квітня на зборах суддів апеляційного суду Закарпатської області відбулися вибори голови суду та його заступників.

Виборча процедура була проведена шляхом таємного голосування, відповідно до законодавчих вимог. На посаду голови суду претендували два кандидати: Микола Крегул та Віталій Дроботя.

За результатами таємного голосування більшістю голосів від загальної кількості суддів апеляційного суду краю на адміністративну посаду голови апеляційного суду Закарпатської області обрано  Віталія Дроботю. Також збори суддів обрали й двох його заступників. Ними стали Сергій Павліченко та Георгій Гошовський.

До слова, напередодні голова суду  Микола Крегул та його заступники склали свої повноваження у зв’язку із закінченням строку їх перебування на адміністративних посадах.

Жоден з обраних керівників апеляційного суду до набуття чинності ЗУ «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» та  «Про очищення влади» не обіймав зазначені адміністративні посади в цьому суді, пише прес-служба апеляційного суду Закарпатської області.

 

Коментарі

З
ЗАКОН

29 квітня о 9.00 в апеляційному суді відбудеться розгляд кримінальної справи по фальшивому диплому Балаж Надії з Мукачівського аграрного коледжа. По цій справі уже завтра побачимо, чи змінилося щось в цьому суді в бік правосуддя.

ФП
Феміда повісилася

Тасують у колоді старі карти, які хіба що у смітник викинути.

ПС
Прес служба

Прошy уточнення. І Дроботя ,і Гошовський і Павлюченко корупціонери.

ПС
Правий сектор

Но,но! Ми пеевіремо статки цього голови." . Фантом" чий? Любить клубнічку сись легень.

МД
Миколай Демченку

Та там керує оден фатюв куцин секретар палати. До гроба відданий Дроботі.

МД
Миколай Демченку

Такого тупака як ти ще світ не бачив. Почекай мало що Дроботя зробить для закарпатців. Він має свою команду на відміну від твоєї Балогівськоі.

Д
Демченко

Поміняли шило на мило! Один корупціонер змінив іншого, ворон ворону око не виклює. Треба систему підтримувати. Нового не дадуть обрати, бо не дасть провадити корупційні схеми у звичному руслі.

Читайте також