В АТО загинув 24-річний боєць родом з Іршавщини Мирослав Мисла (ФОТО)

5
15

Молодий офіцер Збройних Сил України із псевдо «Мисливець» загинув вчора поблизу с. Кримського на Луганщині.

Мирослав Мисла народився 4 липня 1992 року на Іршавщині. Здобув вищу історичну освіту в Харкові. Був учасником Революції Гідності, після чого поїхав на Схід у рамках батальйону «Січ». Пройшов бої у околицях Слов`янська і Курахового, а з весни 2015 долучився до лав Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», де продовжив захищати Україну на передових позиціях в районі селища Піски.

В травні 2015 року закарпатець стає військовослужбовцем ЗСУ у Окремій зведеній штурмовій роті «Карпатська Січ» в складі 93-ї ОМБр. Проходить бої в районі Донецького аеропорту. Восени 2015 призначається на посаду командира відділення, згодом отримує звання «молодший сержант».

– Після виходу 93-ї ОМБр із зони бойових дій, а разом з нею і «Карпатської Січі», йде на офіцерські курси, які закінчує на початку осені, та повертається в 93-ю бригаду, в район лінії зіткнення на Луганщині. Тут, у званні «молодшого лейтенанта» приймає офіцерську посаду. Його підрозділ – завжди один із кращих, всі бойові завдання виконує без зауважень, серед особового складу авторитет беззаперечний. Але війна в черговий раз забрала найкращого, - розповідають про молодого службовця у Карпатській Січі.

Мирослав Мисла загинув 2 жовтня 2016 року внаслідок масованого мінометного обстрілу позицій українських військових поблизу Кримського, що на Луганщині, від осколкового поранення в спину.

Вічна пам'ять Герою!

Коментарі

В
Василь

Звідки лізуть ці порошенківські холуї,гребущіе бабло на крові Громадянської війни?! Да в тому самому Криму до збройного перевороту навіть на приватних судах висів український прапор - ніхто і не думав про відокремлення! Я вже мовчу про Донбас - цілком український регіон. Один з "лідерів" антиконституційного перевороту Яценюк,він же - головний бефіціар - вкрав у України від 2.000.000.000 дол. і звалив в Нью-Йорк. Де зараз цей злодій і зрадник? - В NY,в Лондоні разом з Гелетеем,в Ростові з Азаровим або в Відні з Фірташем? Або просто літає "за теплом" - благо награбованого стільки,скільки я навіть не розумію?!.. За що з 2014-го року гинуть українці Заходу,воюючи проти українців Сходу? - за інтереси цього рагульського лайна і їх численних холуїв,які окупували владу?..Питання риторичне...

П
паромщик

про ато вирьте лиш тим ко там був

Д
думаючий

мий совет вам ниникайте телевизор про ато а коли кось прийде из ато закажить йому децу та поговорить з ним

Я
яяя

а ко бов там коло дитвака и видив ош вин войовав?и за кого?исе вопрос...а тот ,шо пише,ош уже руськи бы были туй,та йолоп...нахрен вы руськым треба!а дитвака шкода,што погыб за богачив и дармоидив,яки розкрадувуть и обкрадувуть...типир героив бильше,як было у вов...лем шо из того????

ЦВ
це війна

Звідки в коментарях лізе ця наволочь!? Хлопець воював і склав голову за те, у що вірив. Деяким коментарям, сидите тут і висер пишите як по методичкам москалів, беріть зброю і воюйте за те в що вірете, за срусь матушку, за рускій мір, але ж у вас кишка тонка... Чи не так?

.
..........

Мирослав - герой!!! Вічна пам'ять герою...

В
Варош

Хотів іти на войну, найшов батькам горе... Шкода дітвака. Земля пухом.

G
Germany

Слава Українському Герою! На віки респект!

В
Василь

Рагульський тварюка Порошенко,заради задоволення особистих амбіцій і наживи,очолив збройне захоплення влади в Києві,в ході якого бойовиками амерiканськой"Academi" було розстріляно ок.200-т осіб в самому центрі столиці. СЛІДСТВОМ збройного перевороту стало "втеча" Криму,війна на Донбасi і небачений мор населення(буквально: в результаті різкого зниження рівня життя,вкрай негативної атмосфери в суспільстві і загальної безвиході народ просто масово дохне). ПРИЧИНА загибелі наших земляків і взагалі - жителів України, - саме в організованому черговими рагулями збройному перевороті(не було б його,- не було б і подальших подій і Мирослав був би живий),а більш широко - в самій злочинної суті бандформування "Селюки у владі",виморивший,з 1991-го по 2016-й рр. 15.000.000 мешканців України. Мої співчуття рідним і близьким загиблого ...

1
123

Да... йсе наші люди(( про покійного авать добре, авать нияк, заткніть писки. Батькам соболезнование.Вічна память хлопцьови ((

B
Brank

Admin.Заблокуй коментарі.

*
*****

На сайті повно провокаторів і наволочі,які розпалюють ненависть між людьми. Мирослав-герой!Хай земля буде йому пухом...

.
...

Ядно лем, шо участвовав в "революцii гiдностi"....сього уже доста. Ко участь брав - дуставали грошi, а пак у АТО за грошi пушли...доста уже кiсто на вуха удiвати...Айбо шкода дiтвака, бо молодий...

ДД
До Доскакался

Він герой!!!!А ти путінський холуй

VE
Vankdorf Eisel до крумпля

Кіби не він і такі як він, та тот "брат" уже би тти туй чоботом руським наступив на шию давно паскудо!

Читайте також