В АТО загинув розвідник зі 128- ї бригади Костянтин Шрамко

17
9

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала волонтер Галина Ярцева.

За словами пані Галини, Костянтин Шрамко був розвідником 128- ї бригади в АТО

— У мене погані новини, сьогодні вночі на Сході загинув розвідник зі 128- і бригади. Костянтин Шрамко. Ми познайомилися по телефону трохи більше місяця тому і саме машину Кості ремонтували. Як і про кожного розвідника інформації я про нього мала мало, тому перевіряла через інших детально і досить довго. Сьогодні читаю, що це була унікальна людина! Плачу, боляче неймовірно. Найкращі йдуть на небеса. Костя родом з Покровська, з Донеччини. Схід і Захід Разом. Вічна пам'ять, брате!, — пише Галина Ярцева.

Нагадаємо, загиблого в АТО закарпатця Давида Гамсахурдію нагородили орденом "За мужність

Коментарі

Д
до

за 26000 долларів українці гибнуть мало стоїть життя яку влада оцінила 700000тисяч грн. то не гроші........жопа

D
Dark

А 'без обмежень' співає російську пісні...

М
Майкл

Поддерживаю Васю. Жидов у власти не должно быть, мы для них лишь гои.

ВП
Вася правий

докіть нас туй Путіном шугають, самі чорти довели країну до ручки. Довгів понаберали, шо ще 10 років будеме горбатитися за них, а народу кілько перебили, кілько судєб покалічили... У кровли купляться люцифери...

ПШ
план шатун

Народний депутат від фракції партії “Народний фронт” Андрій Тетерук п’ять років проходив військову службу за контрактом у Збройних Силах Російської Федерації. Повідомляє портал «АНТИКОР» з посиланням на ЗМІ. Про це йдеться у біографії політика, командира добровольчого батальйону ГУ МВС «Миротворець», оприлюдненій на відповідній сторінці у Вікіпедії. Згідно з біографічними даними, депутат Андрій Тетерук народився у Вінниці, однак з 1990 по 1994 рік навчався у Московському вищому загальновійськовому командному училищі імені Верховної Ради РСФСР. Після навчання у військовому училищі служив п’ять років за контрактом у російській армії. Андрій Тетерук служив на посадах командира взводу, командира мотострілецької роти та командира розвідувальної роти.

СК
Степан Крук

Вічна память, блаженний спокій тобі Костя!!!

В
Вася

Люди! Не йдіть на війну! Хто проти кого воює? Путіну то сто років не треба! Вам брешуть! Най іде сам Порох з міністрами і депутатами. Паскуди на тому гроші заробляють а ви лишаєте своїх жон з дітьми, батьків. Раді кого??? Раді тих бандюків які за пару років при владі розвалили державу а ще хотять прибрати до рук чужий бізнес, заводи, шахти до своїх рук! Не будьте дураками! Якщо ідете воювати то в Київ проти жидовської банди, яка вас обкрадає! У Донецьку і Луганську живуть такі ж люди як і ви і вони не хотять аби Порох і ко. їх поставили у таку позу як усю країну. Будьте розумні і не слухайте брехню по телевізору! На Україну напав Порох з жидами а не Путін!

П
правда

в армії такий немалий бюджет, а волонтери далі ремонтують на передовій машини, то не вкладується в здорову голову і то є точно, що одним война і смерть, а іншим вкрадені мільйони, мільярди і це в 21 столітті. Якийсь абсурд.

1
123

одні приходять другі уходять но нетуда де йіх чикають

Читайте також