В Берегові хіп-хоп співали трьома мовами аж до ранку (ФОТО, ВІДЕО)

19
6

Як ми і анонсували, 8 лютого, у ресторані "Союз" в Берегові відбулася перша подібна вечірка, де зібралися хіп-хоп та реп-виконавці з усієї області.

З Угорщини приїхав виконавець танців BJ DANCE. А власне пісня співали на трьох мовах – угорській, російській та українській. Угорський блок представляли KOWI 007 і HONTALANOK (Батьово) та JUNIOR MAFFIA і G MAN (Берегово).

Завели публіку, яка почала збиратися вже ближче до півночі, хлопці з Мукачева - ЧК (Чорний Квадрат). Запрошували всіх у гості – в мікрорайон Черьомушки.

«Гвіздком» програми став виступ команди з Берегова - Миромен і Зерон презентували свій новий альбом Коннект EP, який вже набирає популярності в Україні. Зокрема Миромен підтримав і виступ братів з Виноградова - De-Luxe і Критика. А в паузах своє мистецтво «бітбоксингу» (тобто вміння імітувати голосом різні музичні інструменти) показав Валерій Матюшин. 

Загалом вечірка справила хороше враження. Молоді виконавці символічно співали про своє сучасне життя-буття у стінах закладу, де на стінах – раритети та лозунги комуністичного минулого (для багатьох з них невідомого). Але основні проблеми у молоді які були, такі й залишилися. Головне, що в них тепер є можливість про це хоча б заспівати. Є надія, що незабаром відбудеться наступна подібна вечірка.

Більше на відео:

Коментарі

GM
G MAN

Ocen Priatno Bylo Vsim SOYUZ RAP DAY!!!!Ne treba NEGATIVNIE Kommentiiii!!!!!

ББ
Брік Базука

жостка сходка

J
JOSKA

U Berehovo zavzhdi zvozili psichichno xvorix!

МБ
МС Баклажан

Берегсас - столиця закарпатського репу! Йоу!

А
Алекс

з відео справді якісь проблеми у деяких користувачів. Редакція намагається їх усунути. Якщо у вас не відкривається - дивіться тут всі 5 відео (Миромен і Зерон, G Man, Черный Квадрат, De Luxe и Критик, Валера Матюшин): http://www.youtube.com/user/MukachevoNet?feature=watch

NF
Nell Fenix;)

У вас щось із відео не так. Я відкриваю відео, а мені відкриває інше відео Закарпаття: підтоплення траси Київ - Чоп Ч ІІІ

Читайте також