В бібліотеці УжНУ знаходиться камінь любові

14
0

На абонементі наукової та художньої літератури Наукової бібліотеки УжНУ презентована книжкова виставка “Ти і я – мов дві зорі”, присвячена Дню святого Валентина. Крім того, у читальній залі знаходиться камінь любові, який подарували меценати Наукової бібліотеки з нагоди відкриття нового приміщення.

 

 Усі охочі можуть ознайомитися з поетичними перлинами українських та зарубіжних майстрів слова й почерпнути частинку прекрасного. Наукова бібліотека УжНУ запрошує шанувальників ліричної поезії відвідати виставку й нагадує, що найкращий подарунок коханій людині – це неперевершені поетичні слова любові, які назавжди залишаться в пам’яті.
 
 У читальній залі бібліотеки можна побачити камінь любові, який має надзвичайні властивості. «Торкніться до цього каменю і загадайте найпотаємніші бажання: попросіть у Господа, щоб ваша любов була такою ж міцною, як цей камінь, що є частинкою Святої Землі, щоб ви зустріли своє омріяне кохання, щоб пізнали справжні й вічні почуття, оспівані закоханими поетами. Кажуть, що бажання здійснюються. Головне  – вірити у диво…», - наголошують працівники бібліотеки й запрошують усіх охочих торкнутися до чарівного каменя й загадати бажання до Дня закоханих.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також