В Білківській громаді до Дня Гідності та Свободи поклали квіти до пам'ятника радянському солдату

46
3

В селі Білки на Хустщині в десяту річницю відзначення початку Революції Гідності поклали квіти до пам'ятника радянському солдату.

Фото, на якому в рамках відзначення Для Гідності та Свободи покладають квіти до пам'ятника радянському солдату, опублікували на сторінці Білківської сільської ради у Facebook. Однак, після численних коментарів, фото та допис зі сторінки громади видалили.


"Сьогодні щирі патріоти запалюють свічку пам’яті за полеглими у боротьбі за нашу волю, свободу і незалежність під час подій десятирічної давності. До цієї акції приєдналися працівники Будинку культури Білок Наталія Горзов, Ольга Пилипенко та молодь села. Це може зробити кожен з нас", — йдеться у повідомленні на сторінці Білківської сільської ради.

Зазначимо, що пам'ятник радянській окупаційній армії в центрі села Білки доволі новий. Його відкрили вже після початку російської агресії в 2015 році. Проте, згідно Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", зображення радянського солдата з меморіалу повинно бути демонтованою



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Містницьковий

Гол.с.отг не встигать читати закони,а може тяжко з читанням,но,або тут уже не відвертиться,усьо зафільмовано.

І
Іван

Який голова району і області, такі і отг

СС
СуперМен СуперМен

Бидло є бидлота , починаючи з голови сільського отг

Читайте також