В Чехії у жахливій аварії загинув закарпатець (ФОТО)

50
16

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив дільничний поліцейський Ужгородського відділу поліції Іван Білецький.

Василь Пукман був родом з села Верхнє Водяне, що на Рахівщині. Як повідомляють дописувачі у коментарях, аварія трапилась неподалік кордону з Австрією.

— Вчора, в Чехії трагічно обірвалось життя одного з відомих, успішних, молодих закарпатців Пукмана Василя. Хороша була людина.. За останні роки чимало друзів та знайомих загинули на дорогах. Бережіть себе!! Не поспішайте...., - написав Іван Білецький.

Нагадаємо, у листопаді у Чехії сталась жахлива аварія у якій загинуло кілька закарпатців.

Коментарі

С
Сергій

Співчуваю рідним та близьким з неймовірною втратою доброго та чесного чоловіка! Всім завистливим с...м та чого тоді направляєтесь до нас клієнтів робити, вас сюди за шкварики тягнуть сидіть в Україні і долбітся в уші. Щоб придуркам як вам щось обясняти які з вами проблеми хоча не зу сама дехто все нормально розуміє і працює за свої гроші а не щитає чужі. Як не навиджу чмирів завидливих та вічно ниющих як у них все хреново сидіти на пурватом дивані у задрипаній хижі та іздячих на запорах!

ХШ
Хоть ши

Люди які ви дурні , чесне слово!!! Що другому бажаєте на собі всьо отримаєте а на своїй родині. Людина померла а ви такі гадості пишете , побійте ся Бога!!! Скільки людей на нього робило то всі отримали гроші. Коли за людей треба було договорюватися , рішати , люди приїжають сюди без копійки . Люди йшли за власним бажанням, ніхто нікого примусово не тримав . Жах куди світ котиться

ДП
до Православа

В Апшах Пукмани кожен пятий або десятий скільки там Пукманів то стільки гройсманів вальцманів нема на всьому Закарпатті. Походження прізвищ можливо німецького австрійського а точніше і самі Пукмани не знають.

Ч
Читач

Шкода, бо молодий. Видно, їхав на великій швидкості, бо зніс березу у кюветі. Загинув на очах дружини.

В
василь

Додам ; жалко молоду людину, але нащо писати який був успишний, чесний... Бо люди на нього пахали та вся успішність....

В
василь

знаємо таких чесних. кулько проценту з каждого жебрака в свуй жеб клав? тот ко робить на клиєнта та вам пояснить...

П
православ

Пукман-Вальцман-Гройсман! Жидом Був???

Г
Горянин

Загинула молода успішна людина.Щирі співчуття рідним і близьким. Не був з ним знайомим, але всі хто з ним або в нього працювали відзиваються про нього як ділову і дуже людяну особистість, який тримав слово і чесно з усіма розраховувався. Мав чимало зависників, які радіють чужому горю. Прізвище Пукман носить багато мешканців Верхнього Водяного, Водиці, Стримби.

ПД
пітьо до редакції

ти марго воняча завудувська себе уже удали наxуй!!!

З
закарпатець

при чому тут декларація старого хитрого лиса Пукмана Вас.Вас до сего покійного молодяка Пукмана Василя? Старий родом із Коб.Поляни, а покійний молодяк із Верх.Водяного чи туй шос не так?

ДР
До редакцii

Якого х€ра видаляете коментарi? Думаете , що люди не знають, хто такий барига Бздьошмен ?? Здох ваш барига ! Собацi, собача смерть !

А
Артемови

Иды спроси у его чем он занимался может заберёшь бизнес уроде

1
123

Судя по декларации за 2018, все заработано непосильный трудом.

ДА
до Атамп

https://declarations.com.ua/declaration/nacp_66f4e5de-831c-4d13-aa7f-709dfd020bf7

А
Атамп

Успiшним? До напишiть чим вiн займався ?! Успiшний...! Бiлецький добре знае чим займався цей пукмен !!собацi, собача смерть !

С
Співчуваю

Царство Небесноє души твоюй і Вічний покой! Є обставини,які люди не всилі змінити!

Читайте також