В Чопі підприємцям дохідливо пояснили, чому їм варто благоустроювати міста

7
0

В місті триває місячник благоустрою.

Громадяни та організації приводять в належний лад прилеглі території та готуються до загальноміських заходів. За дорученням міського голови Цар Г.В., представники Чопської міської ради у складі заступника міського голови Ступак Л.В., начальника відділу економіки Яловчук О.А, головного архітектора міста Ганзела Д.В. та представників МКП ЖКГ „Тиса” провели роз’яснювальну роботу з фізичними та юридичними особами, які мають у власності об’єкти на території міста. Мова йшла про активізацію участі у місячнику благоустрою. Були здійснені виїзди на об’єкти та проведено індивідуальні бесіди щодо дотримання власниками об’єктів Закону України „Про благоустрій населених пунктів”. Власників об’єктів спонукали не залишатись осторонь, а залучати всі зусилля для приведення в належний стан прилеглих територій. Разом з власниками об’єктів було розроблено індивідуальний план дій в напрямку благоустрою. 

Паралельно, заступником міського голови Хижняком В.Г. та секретарем міської ради Фелдій О.П. було проаналізовано хід реалізації 

рішення виконавчого комітету щодо місячника санітарної очистки та благоустрою території міста серед організацій, а саме: МКП ЖКГ „Тиса”, Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопського міськвиконкому, Управління охорони здоров’я Ужгородської РДА, Вузлової лікарні станції Чоп ДТГО "Львівська залізниця", Чопського прикордонного загону, Військової частини Т 0300, Станції Чоп ДТГО "Львівська залізниця", Вокзалу Чоп ДТГО "Львівська залізниця" ВП "ЄвроТЕВ", ДТГО "Львівська залізниця", Ужгородської дистанції водопостачання, ВП „Управління будівельно – монтажних робіт та цивільних споруд № 5” ДТГО „Львівська залізниця”.

Вже сьогодні позитивними є результати роботи, яка була проведена минулого тижня з власникам індивідуальних будинків приватного сектору, де спостерігається значні покращення. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також