В Чопі прямо на вулиці померла людина

12
5

Моторошна подія трапилася сьогодні вранці, 10 січня.

У поліції Закарпаття, сьогодні близько 6-ої години ранку правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці міста Чоп упав і лежить без ознак життя невідомий чоловік.

На місце події, негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, яка виявила 61-річного мешканця Чопа без ознак життя.

Нараі відомо, що ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (з приміткою «природня смерть»).

Остаточну причину смерті встановить судмедекспертиза.

Водночас в поліції розпочали перевірку публікації про те, що на місце події довго не прибувала поліція.

Так правоохоронці вирішили перевірити дії поліцейських та інших відповідних органів та служб під час документування даної події.

Коментарі

Д
Думка

Na*y**i

ДД
до Думка

Бо людям треба трешу, нікому не цікаво читати про щось приємне. Коли Ви останнього разу бачили анонси різдвяних подій? Тільки на правах реклами анонси про "Червене Вино", бо є замовлення. А вистави, концерти, виставки, змагання, забіги, заїзди ... таке враження, що у нас тільки вбивають і ріжуть. Просто в новині коли когось заріжуть буде під сотню коментарів, а в новині про благодійний вечір не буде жодного. Хай пкоїться з миром усопший. Співчуття родині.

ДП
до пакаживого

інтересно як розблокувати телефон

Ж
Живий

На телефоні мобільному у кожного має бути вказано контакти рідних і близьких, щоб знати кому телефонувати в разі чого. Люди мруть як мухи, час такий. Колись були часи, що падали сотнями в день, історики пишуть не було кому хоронити. Навіть недавно, сто років тому 100 мільйонів померлих за сезон (Іспанка). Живемо і не переживаємо і дякуємо за кожен прожитий день!

Д
Думка

Вот і на*х**я нам знати цю новину. Я не зрозумію ви що не нормальні такі новини викладуватию.

Читайте також