В Енергоатомі повідомили про подорожання електроенергії на 30 %

6
23

Вже у цьому році тарифи підскочуть на 15%.

Про це повідомив в.о. глави НАЕК "Енергоатом" Петро Котін.

Для визначення категорій планується спочатку зниження ціни на електроенергію. Далі буде підвищення цін на 15% у цьому році, та на 15% у наступному.

Підвищення тарифів зумовлено новою моделі ПСО, - додав Котін.

За його словами, ціна електроенергії, яку продає Енергоатом, зросте у два-три рази. Остаточний варіант ПСО можуть затвердити вже цього місяця.

Натомість в Міністерстві енергетики заявили, що відомство не виходило з пропозиціями й сформованим баченням щодо формування тарифів на електроенергію.

Зараз відбуваються дискусії з учасниками ринку і готується комплексне рішення серйозних проблем галузі.

Міністерство енергетики звертає увагу, що нова модель покладання спецобов’язків на учасників ринку електричної енергії (ПСО), на основі якої формуються тарифи на електроенергію для населення, знаходиться на стадії розробки.

Найближчим часом ми презентуємо проект документу (проект нової моделі / методики ПСО), який обов‘язково буде передбачати захист малозахищених верств населення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Е
Енергоатом

Це подарунок Вам козаки до 30 річча незалежності! І прапор в ужгороді на площ Дружби

О
о

слідуючій проєкт,"роди 3-х,щоб виростити одного"

І
Іван

Вот вам і вдяка за патріотизм терпіння і порозуміням! Вот вам правильний напрямок!

М
Мукачівець

Держава шукає як полюбити народ.

СА
Созвєздіє АльЗЕбаран

зе зе зе зе зе,траляля, шіді ріді

Г
Гукан

А я буду і дале в петушиному углу обслуговувати Гецка і Сидора, бо я подшконарный Петушок Батерфляй !

Г
Гукан

Скоро будуть солому палити евроiнтеграторы !

П
патріот

що ви хочете, ахметці і коломі якось треба жити. Виживають бідаки, треба їх підтримати

Г
Гукан

Знову винувата рука Кремля та орган путiна ! Правда , нераби ?

І
Іван

Соняшні батереї мали бути для автономії літом плюс а зимою мінус і так получається ноль в рік, З окупністю на 10 років! А не для бізнесу викачування грошей державних підпреємст які утримує диржава з наших податків!

ДІ
до Івана

не казкуй за сонячні електростанції,вони не впливають на ціну електроенергії!

О
Орп

Шо охуху Де дивиденды с энерго атом

Ф
Фазанекош

Ну што, ЗЕ-русУни, наЫкали? Сдєлалі сєбя вмєстє =)))

Н
Народ

А в старі добрі времена електрика стояла копійки !

І
Іван

Вже пора мапу перемалювати і жити як люди! Автономна ресбубліка крим ніколиине була україною на то вона і була автономна! Киби москалям треба був дно вадь лнр точно не 7 років би чикали! Вот такі у ваших дітей будуть херої!

І
Іван

Добре шо понастроїли сонячні станції і в 3 дорога закачують електрику в мереже! А прості люди ліки собі неможуть купити ! Це срамота ваша , вимоги єс дотримуватись коли економічна відстаість 15 років до най біднішого члена єс! У нас 3 атомні станції електрика має бути дешева, і це має заманювати внвестрів! Бангладеш сраний!

Б
Бачі

Спасіба 73% за недороЗеменіє

Н
Ніжному

За 7 років на Донбасі молодь вчилась по россійським програмам. Підростаюче покоління там проголосує за...., короче не на користь держави. Чим довше там держава не впливає на виховання там , тим більше націкі шкодять країні. Ганьба їм

Н
Нижньому

Кримчанам вже перекрили воду. Від цього страждає не Путін, а прості люди. Цікаво, захочуть після цього кримчани повернутись в Україну?

С
Смешно

Иван, на российских ботофермах кампания украинизации? Тогда надо серьезно мову учить, а не халтурить, а то уши российские на полметра над крышей торчат. А что касается воды, то не подрывай себе здоровье переживаниях о замерзших без вашего газа и умирающих от голода украинцах- поплачь над крымчанами.

Д
джон

все гавно

І
Іван

Заборона імпорту білоруського і руського ціна дорощає на 30 процентів вот вам люди бідніють в кут заганяють лозунгами росія ворог ітд! Воду вже відключають іззза боргів населення почнуть світло вот вам і прорив!

МА
мирний атом

Перемога

Читайте також