В гаражі Януковича знайшли скарби (ФОТО)

25
7

Як повідомляють журналісти з місця подій, в Межигір'ї знайшли купу дорогоцінних речей.

Це позолочені президентські запонки,  кілограмові дорогоцінні монети,  чемодани з старовинними фоліантами,  срібні з позолотою гривні тощо. 

Фото Майкла Щура. 

Коментарі

Ш
Шахта

Уймитесь Шариковы! Лучше смотрите фото холопы! Вас использовали по полной вонючее рагулье!!! А шахта не бухает, а живет и процветает! А ебанутая жебрач так и осталась ни с чем :) предлагаю продолжить спор месяца через два, это будет познавательно для рагулья:) а ты кстати пишешь свое имя неверно , ты Олигофрен

ОБ
Олег, Берегово

Українцю - певно, ви не в курсі. Тут сиділи штатні коментатори, і лили лайно буквально з ранку до ночі під кожною новиною, підписуючись Жека, Шахта і ще пару ніків (із плаваючим ай-пі). Як тільки влада Яника завалилась, вони зникли. А щодо іншої думки, за яку тут переслідують - то не смішіть мене. І яка в вас є інша думка відносно Межигір"я? Повернути її Януковичу ?

У
Українець

Ой ... забув додати ... всі мільйони людей в яких інша думка, вони проплачені всі. А чому не пишуть? Бо люди бляться висловлювати думку, бо висловиш думку - та тебе ще переслідувати почнуть. Отака в нас демократія, з присмаком насилля.

У
Українець

Інша наволоч? Якшо є думка, відмінна від вашої то все скоти, уроди, уйобки наволоч і "пиздуй у Росію"? Якшо такі речі є - вони повинні бути передані у комунальну власність до ДЕРЖАВНИХ МУЗЕЇВ. І ніякий дерибан типу продати і поділити гроші між постраждалими. На постраждалих гроші має дати бюджет. А такі речі мають бути в музеї.

П
п

шахта от горя бухае як весь донец луганск !

ОБ
Олег, Берегово

І де наші славетні коментатори Шахта, Жека і інша наволоч ? Чи всьо, гроші скінчилися - і нема цілодобового чергування ?

1
123

це й не дивно!

Читайте також