В горах Закарпаття снігова лавина накрила групу туристів з Києва. Є загиблий

15
12

Кияни проходили туристичний маршрут біля гори Стіг та не зважили на попередження рятувальників про сніголавинну небезпеку. Двом чоловікам вдалося самотужки вибратися з-під снігового покрову, третій, на жаль, загинув.

Як повідомляють в Закарпатській ОДА, вчора під вечір, 25 січня, у Рахівському районі троє 28-річних мешканців Києва потрапили під снігову лавину.

Туристи проходили туристичний маршрут біля гори Стіг та не зважили на попередження рятувальників про сніголавинну небезпеку.

Один із хлопців зумів самотужки вибратися з-під-снігу й допоміг відкопати свого товариша. Після чого обидва відкопали третього, який, на жаль, задихнувся під снігом і загинув.

Туристам довелося переночувати зі своїм загиблим товаришем у наметі. Тільки вранці вони змогли зв’язатися з аварійно-рятувальним загоном та на півдорозі зустрілися з рятувальниками ДСНС.

Зараз життя киян у безпеці, разом із групою рятувальників вони повернулися на місце сходження лавини, щоб відшукати тіло товариша.

Нагадаємо, вчора синоптики попередили про небезпеку сходження лавин. Також, нещодавно снігова лавина перекрила трасу Мукачево-Рогатин. Тоді дорогу розчистили за кілька годин.

Коментарі

Г
Гірський

Правду написав 18:20 хоть остро.

М
Майдаун

22:44,ти заперевальна мразь!

1
18,20

Рідкісна мерзость...

М
Майдаун

Тютко фальовата,ти такоє же бидло,як і ті “кияни”што лізуть у гори! Люди їздять,а не дурнота хуторянська!Кіть ти треба позначені маршрути,то йди на трасу!Такі,як ти шизануті і з самальота би скочили,а пак такі же, би розказували, ош оказуєся люди з парашютами скачуть!“Кияни” позлізалися із забитих хуторів,заробили пару гривню,та вжеся видять європейцями!Лишити би вас там,оби весною вас мішки найшли!Говоріться вам дурним,ош не лізьте в гори бо то опасно,а ви неваловшні там вижити!Ідіть у Буковелі,там собі сидіть!

Т
Тьотя

Ти точно майданутий із якогось хутрянського бидла,раз так одзиваєшся про людей!Люди їздять в гори в татри в Австрію ,і тд..хто має бабки ,А в нас в карпати є багато тутистичних баз нічим не гірші від других за бугром.Біда в тому шо внас ,не має тих позначених маршрутів .Шоб люди могли орінтоватися,проводити на тутбазах інструктаж.

М
Майдаун

Які то кияни!?То хуторянськое бидло,якое злізлося у столицю із хліву і жиє там по общагах. Вно лем домать оби тоті гривні,што заробило за пув рока, прогайновати!Такі дятли і робили майдаун! То тупикова вітка людства! Люди місцеві,розуміють,що таке гори,ліс,сніг.І за таку сувору зиму,ні одного місцевого не треба було шукати!Бо люди розумні! Накласти на них такий штраф оби покрити всі розходи на пошуки дурних лепавих хуторян!

Д
Дідо

Ися немза приїжжа розума немає чогось лізе в гори у такий сніжний час .... а чого їх глядати они свій вибір зробили...тим більше попереджають про лавинонебезпеку.

У
Урду

Они ни проходили там маршрут , они там ся возили и пудрізали сніг , чим и укликали на ся лавину .

В
Вано

Чим більше екстремалів, тим менше екстремалів. Най їх там чорт глядать кіть не мають мозгів.

Г
Губошльп

Каждий динь читаю новини шо хтось попав у ДТП, тепер каждий день хтось губиться в горах

П
Пікачу

Тай добре. Менше екстремалів буде рисковати з жизню спасателів. Менше екстремалів-менше лишньої роботи в рятувальників.

О
Олег

Какого фига они лезут в эти горы сейчас ???

Читайте також