В Інтернеті набирають міцних хлопців "титушок" для мітингу біля Ради

4
11

Як повідомляється, в інтернеті набирають хлопців, які охоронятимуть приміщення в районі Контрактової площі та участі в мітингу в Маріїнському парку.

Мітингувальникам обіцяють платити 250 гривень. Умовою є те, що мітингувати треба 12 годин (вдень або вночі). Тримати прапори необов'язково, можна перебувати у наметах з обігрівом, займаючись своїми справами.

Особливо міцним, величезним хлопцям обіцяють платити по 300 гривень. Робота полягає в охороні "приміщення Компартії" . "Там хлопці третій тиждень просто сидять", - повідомив організатор.

Коментарі

Т
толя

шановні тролики,эвропа вам не приэмна,а тунель у словачину сьте забурили,іщи ни ясно ко туди ся май рве,властьімущі.

З
Знахарь

Тільки що читав ці оголошення, Мукачево нет не вказало повний текст: "Як повідомляється, люди від опозиції в інтернеті набирають хлопців, які охоронятимуть приміщення в районі Контрактової площі та участі в мітингу в Маріїнському парку." Посилання дати, чи може ти, адмін, даш? А може це провокація від Мукачево нет?

Р
Реаліст

Україна стала полігоном інформаційної війни (ПОКИЩО) між Росією і Заходом !ЄС нахер не потрібна Україна тільки хотять не допустити обєднання України і Росії це все !Подивітся хто очолює опозицію і за цих ідуть люди на мітинги НІ ідуть за 200 гривень вдень і все !Це жах іде кінец України думаю буде розвал держави та теріторіальні втрати!поки такі люди як тупий бандит Яник з олігархами та довбана продажна опозиція будуть керувати державою доти ніколи не буде норм держави ......сумно у 91 році ніхто не думав що все буде так погано.....Гриценка у президенти

Ш
Шахта

Какая провокация, ты мул дран, бредишь? Смотрел пару минут назад новости по СТБ. Слов нет, показывают закрома майдановцев, ну скажу я вам это нечто! Еды, деликатесов всяких немеряно! Это оказывается все граждане сердобольные приносят. Тетка на камеру вещает: у меня трое деток, но я такая идейная вот покушать майдан овцам принесла , мне хватает!!! А у нее в кульке провианта так на глаз , гривен на 800-1000минимум!!!хорошо живут! Зачем революция??????????

М
мулидрану

ваши люди уже повелись..20 дней муравейник на майдане..и шо???? и не хера!!!!! соглашусь с опонентами, что у власти банда, а за кого вы жопу рвете? Придет эта троица к корыту и вы заживете? да вот хер по всей морде..та же банда только под другими лозунгами.. какая нх информ война? ты шо гонишь? просто откройте очи долбоебы....за бутерброд с чаем и 100гр революция? маразм...

M
Mulidran

люди, не ведіться на троллів та ботів типу Шахта, Словянин, князь Димитрий, просто ігноруйте. Це є інформаційна війна, і троллінг (провокаторство) - це аналог тітушок.

Н
Нижеписавшему

И все?! По себе судишь? Больше аргументов нет?! Оскорблять когда говорят правду.

ДШ
До шахти

Іди отсоси в Пупкіна

Ш
Шахта

Согласен, в Великую Отечественную фашисты без проблем набирали полицаев из щирых галичан

Ш
шахте

Добавлю...Те кто себя считает националистами, ни что иное как чмо болотное..Как их деды продавали Украину фашистам, так и сейчас вся эта срань готова очко вылизать американке с печеньками и всяким другим " западным друзьям"..КАКИЕ ВЫ НХ НАЦИОНАЛИСТЫ? НАСТОЯЩИЕ БЫ ГНАЛИ ВСЕХ НХ С МАЙДАНА И САМИ РЕШАЛИ СВОИ ВНУТРЕННИЕ ПРОБЛЕМЫ...

Ш
Шахта

Напишитека, как вы людей безработных вербуете на Киев, и врете , что они едут за идею!!! Только что узнал ,знакомая приехали из такой" командировки ",она безработная , лепит на продажу пельмени,считает каждую копейку, и вы потом будете трындеть что люди едут не за деньги! Ужас, противно, неприятно, но как говорят: на злодiйови шапка горить.

Читайте також