В Іршаві дбають про дахи багатоповерхівок

3
0

Пощастило і мешканцям одного з будинків по вулиці Набережній, вони будуть надійно захищені від дощу і можуть не турбуватися про свій дах. Адже його повністю замінять на новий.

Cімдесят дві багатоповерхівки – саме стільки сьогодні нараховує житловий фонд міста Іршави. Всі вони потребують бодай якогось ремонту, особливо це стосується будинкових покрівель. Адже дахи більшості багатоповерхівок сьогодні в аварійному стані. Минулого року вдалося зробити три, цього року в деяких будинках зробили поточні ремонти і поки міняють один дах по вулиці Набережній. Цей дах уже не міг довго чекати, з приходом дощів він постійно протікав.

Уже більше тижня тут працюють ремонтники, аби замінити цю покрівлю на нову, кажуть, якщо погода не завадить і не буде проблем із матеріалом, то за два тижні роботу завершать. Оскільки будматеріали сьогодні – задоволення не з дешевих, міська влада розглядає більш вигідні варіанти для бюджету і надійні для житлового фонду. З використанням такого будматеріалу капітальний ремонт даху однієї багатоповерхівки обійдеться значно дешевше, не 400, а всього лише 30 тисяч гривень. За словами Степана Бобика, Іршавського міського голови, така альтернатива дозволить набагато швидше завершити ремонти дахів усіх багатоповерхівок у місті. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також