В Іршаві ганяли на "моциках" (ФОТО)

9
0

У неділю, 6 травня, в Іршаві гуло і ревіло. 60 мотоциклів різної конфігурації і потужності взяли участь в першому етапі обласного Чемпіонату Закарпаття з мотокросу.

Виступаючи на відкритті, очільник Закарпатського “Фронту Змін” Валерій Лунченко побажав учасникам як перемоги, так і простого спортивного задоволення від змагань. Сам він не з чужих слів знає, як перед стартом разом з ревінням мотору твого мотоциклу закипає кров та вихлюпується адреналін. Валерій - давній прихильник цього виду спорту, є кандидатом у майстри спорту з мотокросу та неодноразовим переможцем як міжнародних змагань, так і чемпіонатів України.

Валерій Лунченко підкреслив, що бере на себе відповідальність відновити традицію проведення чемпіонатів з мотокросу на Іршавщині, а також пообіцяв найближчими роками посприяти будівництву на Закарпатті траси, яка б відповідала всім європейським вимогам, та спільно з Федерацією мотоциклетного спорту подати заявку на проведення в області одного з етапів Чемпіонату Європи.
 
На мотокрос в Іршаву приїхали спортсмени з усієї області. Трасу довжиною 1 км. 700 м. облаштували по вулиці Білецькій (Берег-Лоза), ускладнивши крутими зигзагами і двома трамплінами. Виборювали перемогу учасники у 7 заїздах. Кращих визначали у 7 категоріях машин: 50, 65, 85, 150 см.куб., а також “Оупен”, “Ветерани” і “Квадро”.
 
Переможцем та володарем головного кубку змагань стала команда Сваляви. Друге командне місце посіли учасники з Хуста, третє – у Берегова.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також