В Іршаві на вокзалі затримали молодика з обрізом (ФОТО)

21
6

Післяобідньої пори в чергову частину Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що на автовокзалі міста біля каси знаходиться молодий чоловік у спортивному одязі, який має при собі сумку з предметом, схожим на рушницю…

Дане повідомлення отримав помічник начальника Іршавського райвідділу-оперативний черговий майор міліції Дмитро Антол. Досвідчений у минулому працівник карного розшуку відразу повідомив про дану інформацію в.о. начальника Іршавського РВ УМВС підполковника міліції Миколу Курицю та його заступника підполковника Мирона Лещишина.

Разом зі слідчо-оперативною групою, до складу якої входили слідчий Віктор Газдик, о\у карного розшуку Юрій Саварин, дільничний Василь Яцканич та експерт-криміналіст Михайло Половка, керівники райвідділу виїхали на місце події.

Дійсно, на автостанції серед людей міліціонери виявили молодого чоловіка, який підходив за описом. Підійшовши до хлопця, правоохоронці виявили в  його сумці та вилучили обріз мисливської рушниці 16-го калібру. Походження зброї молодик пояснити не зміг.

Даний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий Іршавського РВ УМВС ст. лейтенант міліції Віктор Газдик проводить досудове розслідування.

Коментарі

T
tedy

я шокований коджек працює в іршавській міліції, от чого вони такі результативні http://www.tumblr.com/tagged/kojak

К
Кеша

Ви всі завідуєте, що Вас не має у цьому спискові.

З
Золушка

Хлопці, із чого ви смієтесь. Я не бачу тут нічого смішного. Люди виконували свою роботу. Наступного разу буде і міністр МВС, якщо він приїде на потягові до Іршави.

И
игорь

також в операції приймав участь мін.внутрішніх справ .....

T
tedy

на одну пушку перепиписали весь відділ, який був задіяний та ще треба було ціле гумвс області дописати!

В
Вая

Досить фальсифікувати! Жодного разу не знмайшли нарізну зброю! Прокурор спитай чому? Жарт прокурору придбали 100 літрів бензину!! Хто спитає????

Читайте також