В Іршаві під колесами авто загинув велосипедист

11
7

Серед ночі при в?їзді в м.Іршаву зі сторони села Сільце трапилась дорожньо-транспортна пригода. В аварії загинув 40-річний велосипедист.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що  40-річний велосипедист рухався посередині дороги у напрямку села Сільце. Його збив 31-річний водій «Жигулів». Від удару велосипедиста відкинуло на зустрічну смугу руху, де на нього наїхала ще й іномарка... Нещасний загинув на місці пригоди.

Попередня причина трагедії - нехтування велосипедистом правилами дорожнього руху. Він рухався  у темну пору доби на велосипеді без світловідбивачів й посеред дороги, що й призвело до біди. 

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобілі поміщено на штрафмайданчик ВДАІ Іршавського райвідділу міліції. Обставини фатальної автопригоди з′ясовують слідчі, пише Іршавськийо РВ УМВС.

Нагадаємо, у Старому Давидкові двоє дітей потрапили під колеса авто

 

Коментарі

ДМ
др мукачівця

Повністю з тобою згідна..Перший раз на цьому сайті читаю таку людину,яка так думає,як і я.

М
Мукачівець

Нажаль у нас неадекватів як з боку водіїв, так і з боку велосипедистів вистачає. Вчора катався з дівчиною на велосипедах в сторону Ракошино. Стоїть же знак,який забороняє рух від Мукачева до Ракошино по дорозі- є велодоріжка. Стан - не фонтан. На 4-. Але ж є! Ні - наша доблесна ракошинська бидлота без єдиного світловідбивача (не кажучи вже про який-небудь ліхтарик), або жилетку- буде їхати серед ночів чорній брудній куфайці серед дороги! Відсотків 20 на підпитку - той вєлік виляє - ледь тримлеться напрямку,не те що своєї смуги руху. А потім зненацька дтп з фатальним кінцем. Хто винуватий? Хто під@@@с? Звичайно ж водій,який перевищив швидкість!!! При русі в сторону Ракошина розминувся з 1, в зворотньому напрямку я не бачив на велодоріжці жодного велосипедиста... Зате на дорозі - хоч відбавляй! Чоловік з 10 набереться ((( Чому наша ДАІ не займається хоча б профілактикою серед велосипедистів і пішоходів? В житті не чув, щоб велосипедиста чи пішохода у нас оштрафували!

М
мадяр

ооо...я ту дєвушку знаю.

П
пздц

Заміть,що я написала,що і пішоходи наглі..їм місце на узбіччі..Велосипедисти ясноє діло,що нєт..Но не посеред дороги..У нас можесь чув недавно у Берегівському р-н,дівка на мерсі збила бабу з онуком..Та то пздц..баба вта циганка,яка пригала на машини,а пак уд люди гроші здирала..ходила посеред дороги оби її збили..прикинь,до чого нас ведуть ісі цигани..Жіночку молоду жалко..забрала дітину свою щи таку малу,даже двох років ниє,та втікла до батьків,бо цигани з ножом за нив ходили..Та так ня типир бісять такі історії,коли пруть посеред дороги,як тилята..

ДП
до пздц 2

Їхав на велосипеді у Словакії, велосипед взятий там на прокат. Ось захотілося нам з кумом поїздити по їхнім дорогам у Старій Любовні. Нам дали світло відбивні жилети, шоломи і ми поїхали, а тепер прикол: їдемо ми 41 км/год держимо темп, нас ніхто не обганяє, суцільна. Вело дорожок нема. Хтось не видержав і обганяє нас (ми їдемо з краю проїжджої частини), а за ним поліція.. ну тут ми зупинилися так як перед нами зупинився bmw і поліція. І що ви думаєте? Його оштрафували так як він нас обогнав через суцільну. Ми в шоці.. нам поліцейський пояснив що ми їхали на велосипеді 40 км/год він немав право нас обганяти, а якщо їхали би нижче 30 то повне право мав би нас обганяти... Цей на bmw оказався з Березного, начав кричати що нас дожене та переїде на своєму x5, поліцейський то все слухав потім спитав нас що він хоче зробити, ми і відповіли що хоче нас догнати та переїхати на що він з напарником одів йому наручники і посадив у машину та визвали евакуатор))) Ржали ми довго:))

ДП
до пздц

Повністю підтримую! Я одному морду набив, вечором у 21:00 по середині дороги їхав на велосипеді за Геївцями, там ямки невеличкі були щем думав обїхати з ліва, виїхати на центр дороги але щось мене дьорнуло і обїхавим з права по обочені, а по центрі блять велосипедист... но малом його поколотив:) У самого є біцігля їзжу по правилам, наприклад з другої полоси не повертаю на ліво бо правила забороняють. Пішоходні переходи переходжу, а не блять переїзжаю як камікадзе на веліках. Хотя на Петефі в Ужгороді якщо є пішоходи то переїзжаю то єдиний переход на якому так роблю. По поводу що місце велосипедистів на узбіччі не підтримую! По правилам велосипедист має рухатися 1м від краю проїжджої частини, не плутайте узбіччя і проїжджу частину. Напишу один прикол:)

П
пздц

Нещасний???Це хто ще нещасний??Нещасні водії обох машин,а не велосипедист..Ходять як пішоходи,так і велосипедисти посеред дороги вічно...а потім водії винуваті.....ці на веліках уже задовбали..думають,що вони на танкові їдуть,,що їм море по коліна,що вони безсмертні..наглота..давити таких,щоб знали,що їхнє місце на узбіччі,а не посеред дороги...і сам умер,і другим біди тай проблем наробив..

Читайте також