В Іршаві почали ремонтувати Будинок культури

19
0

Будівельний сезон розпочато, і в Іршаві повним ходом ідуть роботи.

 

Багато років районний Будинок культури не бачив ремонту. Надбудова над сценою вже тривалий час підтікала під час дощів, а сходи перед центральним входом зносилися та, як кажуть, тримаються на чесному слові. Давно вже в місті говорили про те, що потрібно відремонтувати осередок культури, але тільки в цьому році до цього дійшли руки. Міська та районна влада об’єднали свої зусилля і разом взялися до справи. 
 
У самому центрі Іршави нещодавно розпочали цілий комплекс робіт, спрямованих на перетворення центру міста із сірого пострадянського у сучасний європейського стилю. Звернули увагу і на районний Будинок культури, який вже давно потребував ремонту. Районна влада теж долучилася до робіт, і зараз їхнім коштом ремонтують надбудову над сценою. Довго думали у місті, де взяти кошти на нехай і невелику, але реконструкцію районного Будинку культури. Ремонти зараз коштують дорого, а у міста на все грошей не вистачить. Бюджету міста ледве вистачає на захищені статті, і це вже разом із державними дотаціями, а проблем у Іршави, каже міський голова, хоч відбавляй. Ось і доводиться шукати кошти на капітальні видатки, де доведеться.
 
Але як би там не було, центр міста в тому числі і районний Будинок культури та народна площа вже зовсім незабаром стануть окрасою Іршави.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також