В Іршаві провели урок правових знань для школярів

8
0

Працівники Іршавського райвідділу міліції провели уроки правових знань у навчальних закладах району. Як показує практика, такі акції завжди приносять позивні результати. Школярі мають змогу почути змістовні виступи офіцерів міліції, задати їм цікаві запитання, і, зрештою, переконатися, що люди в погонах є їхніми надійними захисниками.

 

Зустріч в Сілецькій ЗОШ 1-3ст. з школярами 9-11 класів провела ст. оперуповноважена відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС майор міліції Олеся Зейкан, яка розповіла про кримінальну відповідальність, передбачену за скоєння підлітками різних злочинів, наводила життєві приклади, коли молоді люди необдумано калічили своє життя. Також їм було роз’яснено окремі статті закону України «Про міліцію».
 
 Аналогічна акція відбулась в Ільницькій школі –інтернаті, де зустріч з учнями провели інспектори сектору кадрового забезпечення ст. лейтенант міліції Вікторія Горзов та лейтенант міліції Мар’яна Конєвшій. Під час зустрічі учні цікавились, як працюють різні служби райвідділу, як розкриваються злочини, затримують правопорушників, де їх утримують у яких умовах. Не оминули і теми прогулів уроків, використання неповнолітніми піротехнічних виробів під час проведення новорічних та різдв’яних свят, продаж неповнолітнім пива та сигарет.
 
Правоохоронці сподіваються: їхні зусилля не будуть марними. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також