В Іршаві у тестовому режимі запрацював перший тайпарк (ФОТО)

18
16

Канатний парк, або ж тайпарк, стає локацією для активного, здорового та сімейного відпочинку.

Протягом вихідного дня інструктори приймають тут до двохсот гостей, пише Іршавська міськрада.

Сьогодні ми спілкувалися із власниками екстремальних доріжок. Зокрема, досягнуто згоди про повне укомплектування та створення ширших можливостей для урізноманітнення проведення дозвілля. Так, окрім мотузкового парку, тут уже розташовано звичайний батут, наприкінці травня заплановано запустити прокат сігвеїв та дитячих велосипедів, а також банджо батут та надувне ігрове містечко.

Офіційне відкриття запланували провести третього травня та поєднати його із міжрайонними змаганнями юних туристів і розважально-концертною програмою. Додаткову інформацію щодо точного часу повідомимо додатково.

Коментарі

VE
Vankdorf Eisel

Ні, ну почалося все не з супермаркетів. А з заяв певних унікумів: "Мукачево європейське місто? - ганьба", і Мукачево на задвірках історії!" - ЦЕ НОРМАЛЬНО? СПРАВЕДЛИВО? Мукачево входить в топ 5 найпридатніших міст для життя в Україні. А шо до Тата, я не спорю, знаю шо його мали на увазі, на його місті кожен би так зробив, але і він зробив тоже для міста. Я до них ставлюся нейтрально.

М
Мукачівець

Всі прекрасно знають просто не хотять говорити Чому в Мукачеві нема інших магазинів. Бо Тато забороняє. Про шо ви пишете і так все ясно ближайші роки сюди ніхто не сунится По любому тот що захищає робить на Тата бо так би не пінився

VE
Vankdorf Eisel

Ужгород на 30 000 доречі більший. Далі, перед тим як відкривати торгові точки подібного типу проводиться низка різного роду економічних досліджень. Так, по комерційній площі см Сільверленд (Барва)в три рази перевищує по комерційній площі подібний заклад у Сваляві або Іршаві!!! От в чому ефект! І ще хоч один подібний заклад в Мукачеві просто не вижеве, поток споживачів буде недостатнім для нормального функціонування. Так шо комусь треба подумати бачу навіть тричі!!! (Я не працюю в Сільверленді і не маю жодного відношення до даної структури і її власників)

ДV
до Vankdorf Eisel

Далі повторюся До чого тут Ужгород якщо Супермаркети Вопак є Свалява.Берегово.та ХУСТ які значно менші Мукачево (шо там нема АВС та базарів) Так що перед тим як щось писати подумай двічі!!

ДV
до Vankdorf Eisel

До чого тут доцільність ??!! Тут річ іде про конкуренцію В Ужгороді тоже є базар і базарчики а також мережа Зіна штук 6 яку тут не було враховано Про що ти пишеш? Ужгород по населенню не набагато більше Мукачево Ти мабуть сам там працюєш і намагаєшся дитячі відмазки клеїти

VE
Vankdorf Eisel

Є ще і економічна доцільність відкриття подібних закладів. Нашо невеликому Мукачеву наприклад 5 супермаркетів коли кожні 100метрів є АВСшки? +базарчики великі і малі. + є Кошик24 в Мукачеві!

ДV
до Vankdorf Eisel

Супермаркети Вопак є м.Ужгород.Свалява.Берегово.та ХУСТ Ще в Ужгороді є Дастор та Токіо+Плаз в приватних руках . А ще в Ужгороді є Сільпо декілька штук і Велмарт .А що є в Мукачево? Точно также в інших сферах А потім говорять Мукачево не переше але й не друге місто в Закарпатті .Про коментуйте

VE
Vankdorf Eisel до МуНКАЧ

Ганьба тти рот удкривати сволоче! Язвити можеш!? А шось для міста зробив? Вже якшо Мукачево неєвропейське місто, та ти не людина! Зроби собі екскурсію в Берегово, поймеш!

VE
Vankdorf Eisel до Монопольне становище ніколи

Супермаркети однієї фірми? А є інші ще? назовіть!котрі хоть за якусь зарплату наймуть людей! Далі, Мукачево на задвірках історії??? поїдь по провінційній Україні паскудо! вернешся в Мукачево будеш думати -Швейцарія!!!

B
betonus

Тайпарк- де лем слово такоє віднайшли. Мотузковий парк чинь задарньо не буде. Бізівно покладуть такі ціни, шо не каждому челяднику то буде по карману.

М
МуНКАЧ

Якщо так цураво МУКАЧЕВО буде розвивитися то займе скоро послідньое місто в області-а вони кажуть ЕВРОПЕЙСЬКЕ місто-ГАНЬБА

МС
Монопольне становище ніколи до добра не привела

Бажання і кошти є але не дають. Вася правий. Чому в Мукачево тільки супермаркети однієї фірми?? Чому? Так в всьому і потрібно бути дураком щоб це не бачити і заперечувати.. Монопольне становище ніколи до добра не привела. І це потрібно зрозуміти нашому міському керівництву.В іншому випадку всі інші міста та регіони будуть розвиватись а мукачево залишится на задвірках історії.

П
Петро

для 123 В Іршаві у парку,між будинком культури і Іллівскою церквою,

М
Мукачівка

В Мукачево теж можна зробити такий парк, було б бажання щось робити для дітей і не тільки.

1
123

Напишiть де саме в Iршавi ,будь ласка.

В
Вася

Во Іршава утерла нос Мукачеву та Ужгороду новим центром розваг.А Мукачево шо у гузици басейнів нормальних нема. Розваг нема Даже супермаркетів нема Бо никому не дають нич открити лем собі усьо Оби дись отдихути їдь у Мадярщину чи Берегово А Мукачево так розвиваетмся так розвивается лем не туда

Читайте також